Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zyzapin (15mg) kullananlar, kilo alma soru yaşadınız mı?

valla ben 11 senedir 20 mg kullanıyorum doktorumun söylediği
tek belirgin yan etkisi malesef iştah yapması kendini frenle obezite olursun demişti
mesela normal insan bi bardak su içiyosa ben 3 bardak içiyorum ama hamur ve şekerden uzak duruyorum
hamur ve şeker yerine meyve tüketiyorum

psikoterapi kardeş hap kilo yapmaz iştah yapar

Baska hangi ilaçları kullanıyorsun

Olanzapin kaygı giderici özelliği var

Psikoterapi

Bahsettiğin bu Zyzapin adlı ilaçla Zyprexa adlı ilaç aynı ilaçlar mı ? Bahsettiğin bu Zyzapin adlı ilaçla Zyprexa adlı ilaç aynı ilaçlarsa ben bir ara Zyprexa adlı ilacı kullanmıştım. Ben şizofren hastasıyım. Zyprexa adlı ilacı içince ben hiç kilo almamıştım.

Rexapin Easy Tab. Kullandım bir dönem tam 26 kilo aldım. 14 kilomu zar zor verdim geriye 12 kilo fazlam kaldı.

Şizofreninin çaresi bulunmuşmudur sizce😂😂😂

olanzapin etken madde isimleri farklı farklı
başka ilaç kullanmıyorum

uzun süredir kullanıyorum olanzapin
doktoruma sordum devam edicemmi diye atakların hastalığının tekrarlamaması için devam edicen dedi

İlaç kilo yapıyor sadece iştahın açılması değil mesele ilaç metabolizmayı yavaşlatıyor ya da başka bir sebebi de olabilir vücut daha çok ve hızlı kilo alıyor ilaç kullanmayanlara göre .

Zyzapin bilmem de ben Rexapin kullanıyorum 4.5 senedir 67 kilodan 87 kiloya çıkmıştım aşırı kilo yapıyordu bu sene mart ayında diyete başladım şuan 63 kiloya düştüm antipsikotiklerin hepsi kilo yapar dikkatli beslenmen gerekiyor.

olanzapin etken madde en belirgin yan etkisi iştah kabarmasıdır
tabi mesela başka çeşit ilaçlarla kulnaıldığında nasıl etki yapar onu bilemem
sokrates kardeş
ahmet bende ilk zamanlar çok tatlı yediğimde göbek gidiyodu ben 5 dakka sonra gidiyodum

Üst Alt