Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Tek bir kanaatın yok mu?
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Bu arada doktor kendini şöyle savunuyor: Ben şıkları sayıyordum ses ve süre sorunu oldu diyor.[/FONT]
Dikkat edersen, bu adamcağız omurilik sarımsağı sözünü cevap olarak söylemedi, şıkkı tekrar edip diğer şıkları tekrar etmresini istedi.Ama süre yetmedi.[FONT=Verdana][/FONT]
Yani o zaman duyamıyorum deyip yeniden aratsaydı.
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Her halukarda insanlık halidir. Olur böyle şeyler. Kimler ne soruları bilemiyor. Mesela bana Yasak Elmadan soru sorsalar en kolayını bile bilemem. Sahte Gelin'i sorsunlar şakır şakır sayayım. [/FONT]
Bilemedin ve kaybettin. Halbuki senden çok ümitliydim Ben bu yarışmayı çok severim ve dün bizzat izledim. Dikkat edersen, bu adamcağız omurilik sarımsağı sözünü cevap olarak söylemedi, şıkkı tekrar edip diğer şıkları tekrar etmresini istedi.Ama süre yetmedi. Adamı sosyal medyada alay konusu yaptılar.Halbuki alakası yok.
[FONT=Verdana]
Evet, aynen söylediğim gibi Omirilik sarımsağı dedikten sonra Ee der gibi bekledi ve şıkları tekrarlamasını istedi[/FONT]
Bu arada, sen bu yarışmaya katılmayı denedin mi hiç? Bence çok başarılı olursun. Her izleyişimde sen aklıma geliyorsun. Bilgi dağarcığın hayli geniş bildiğim kadarıyla Ödül de 1 milyon gibi iyi bir rakam. En azından benim gıcır tomarlarıma göz koymazsın [FONT=Verdana]
[/FONT]
Kolay parayı sevmiyorum ben.
Amaç reyting diplerde, bari toplum mühendisliğini kullanalım bir olay yaratalım demişler
ve ince bir bilinçaltı empozesi: Bakın cahil doktor bilemiyor , hurra konuşun millet..
başardılar mı
Bilgi yarışmasının kolay para olduğunu düşünmüyorum ben.
Ben 15-20 bin TL para alacağım diye kanal 500.000TL kazanacak. Sırtımdan para kazandırmam ben.
O yarışmaların dürüst olduğuna da inanmıyorum. Bence yarışma sırasında sorular manüple ediliyor. Aksi halde soruları masaya zarfla koyar, tek tek açarlardı. O yarışmanın formatı bilgili insanların soruları takır takır bilmesi üzerine değil, bilememesi, çelişkiye düşmesi, bocalaması üstüne.
ama elbette bocalayacak, çelişkiye düşecek. Takır takır bilinecek sorular olsa, yarışmanın ne anlamı kalırdı?
"
Hala nedeni tam olarak açıklanamayan âNeden sıcak su, soğuk sudan hızlı donar?â sorusunu hocasına sorarak bir fizik teriminin oluşmasına neden olan öğrenci nerelidir?"
Öğrencinin kim olduğunu biliyor musun?
Mpemba...
Yani, buradan mantık yürüterek şıklara da bakarak hangi ülke ismi olduğunu bulabilirsin.
Adamın ne diplomasını iptal etmediğin kaldı, ne arkadaş haini yapmadığın
Tanzanya değil Ruanda derdim ve yanılırdım.
Şıklarının hepsi birbirinden fena. İyi bir dinleyici değilsin demek ki. Adam cevap vermiş olsa şıkları tekrarlamasını ister miydi?