Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete için kullandığım olanzapin’in uyku etkisi nasıl azaltılır?

@Anonim_1,
Arkadaşım bunu doktorunuza söyleyiniz daha sağlıklı olur.Her bünye farklıdır sana iyi gelen bir ilaç başkasına kötü gelebilir.bunu en iyi tedavini düzenleyen doktor bilir.

bok çukurundan kurtarın kendinizi

ne o lan her mesaja doktor bilir doktor bilir

o zaman kimse bi bok yazmasın

ne ayaksınız bir sürü kardeşim var abisi öldürür onlar yatar.

@Micro123,
kardeş ilaçların prospektüslerinde neler neler yazıyor. hadi 1000 de 1 ihtimal var ama ben şimdi şu ilaç iyi desem ve onu eczaneden veya bir yerden bir şekilde temin edip o 1000 de 1 ihtimalle başına kötü bir şey gelse ne olacak ? ben kaygı giderici olarak nervium kullanıyorum. kullanan bilir ilaç kutusunun üzerinde "Yüksek Riskli İlaç" yazıyor. ben kullanıyorum diye herkese tavsiye edemem ki. sadece ben değil bu hastalığı bilen bilir herkes de isim aynıdır hastalığın ama hezeyanlarımız farklı farklıdır. hiç birimiz tıp eğitimi almadık hasta kadar biliyoruz ilaçları. bizlerin diyebileceği ben şunu kullanıyorum işte iştah açıyor uyku hali veriyor halsizlik yaratıyor gibi yan etkilerini konuşabiliriz. ben 15 yıl içinde antipsikotiklerin hepsini kullanmışımdır iğneleri de dahil. ama tavsiye veremem. bana iyi gelen ona gelmez ona iyi gelen bende etki yapmaz. bu cep telefonu değil ki kardeş al çok iyi özellikleri var diyelim. direk beyne etki eden şeyler

Mesele doktor bilir meselesi değil,mesele burasının hastane veya poliklinik olmaması.

Mesele hiç kimsenin doktor dahi olsa internet üzerinden şu ilacı kullan veya ilaç önerisinde bulunma gibi bir yetkiye sahip olmaması.

Aksi halde doğacak sorunlardan dolayı öneride bulunan kişi veya kişiler suçlu duruma düşer.

@Micro123,

Üst Alt