Annem diyabet hastası. 30 Ağustos'ta ilk olarak kısmi yüz felci geçirdi. Acilde tahliller, Mr, tomografi derken sadece prednol ilacı yazılıp gönderildi. 1 hafta sonra fenalaşınca yine acile getirdik. Beyninde pıhtı atmış ve beyin damarlarının çoğu tıkalıymış. Doktor ameliyat yapılamayacağını söyledi. Sol tarafından felç oldu. Ama sol tarafını hissedebiliyor. 8 günlük hastane tedavisinden sonra taburcu edildi. Doktor annem tam iyileşemeden fizik tedaviye göndermemizi istedi?! 2 gün evde kaldıktan sonra yine fenalaştı ve yine acile götürdük. Perşembe gününden beri yine hastanede. 12.günde sol bacağını az da olsa hareket ettirebildi. Konuşması ise anlaşılmıyor. Doktor hastaları pek yatırmak isteyen birisi değilmiş. Annemle aynı durumda olan kadını da taburcu etti. Bugün sabah kontrole geldi. Anneme sonta takılıyor, idrar yolu enfeksiyonu kapmış. Doktor tahlil sonucunu bekleyip taburcu edip etmeyeceğine karar verecek anlaşılan. Doğru düzgün bilgi vermiyor. Kendisinden hiç memnun değiliz. Param olsaydı annemi özel hastaneye getirirdim. Bizimkiler "hasta nakil aracını eve değil direkt kemik hastanesi fizik tedavi merkezine yönlendirelim" diyot. Bana da mantıklı geldi. Çünkü eve götürüp bekleyip sonraki gün fizik tedavi merkezine getirmek zor. 3.katta oturuyoruz bir de. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Ruhsal engelliyim ve çok daralıyorum. Aynı durumu yaşayan ve çevresinde bu tarz durumlara şahit olan varsa yazabilir mi?