gecenin bu vakti selam aleyküm Hasan ve Utku kardeşlerim, malüm bende aynı sorunla karşı karşıyayım. öncelikle hasan kardeşime geçireceği ameliyat ve operasyon için Allah' tan en hayırlı ve isabetli bir operasyon olmasını dilerim ve sorunların şifa bulur inşallah. benim sorunumda diz altında bacaklarım parantez. yaşım 37 senelerdir üzerimde ciddi bir sorun ve hemde psikolojimi çok bozan bir sorun, ama yinede Allah'a şükür ki bu durumuma. pantolon giyerken çok bol giyemiyorum diz verincede iyice parantez görünüyor, herkesin tuhaf bakışlarıda moral bozucu oluyor. merdiven çıkarkende ayaklarımda bazen sorunlar yaşıyorum. birde şuan menüsküs yırtıkları var zaman zaman ciddi sorun oluyor tuvalete dahi oturamıyorum, acaba etkisi varmı bilemem???
bu rahatsızlıklarından tedavi gören ameliyat olan kardeşlerimiz varsada zahmet verip forma üye olup bikaç satır yazı yazarlarsa çok memnun oluruz bu sorunu yaşayıp bilgisi az olan arkadaşlar adına. herkese sağlık sıhhat dolu mutlu günler dilerim. saygılarımla..
birde bu operasyonların fiyatlarını bilen, meliyat ve tedavi olan arkadaşlar buraya maliyet olarak yazarlarsa çok memnun olurum. bu konuda sigortalı olmak işe yarıyormu??? yoksa estetik bir dorum olarak algılanıp sigorta kapsamı dışımı??? bu konuda arkadaşlar zahmet edip yardımcı olursanız gülen yüzlere, düzelen psikolojilere yardımcı olacağınız için minnet ve dualarımı alırsınız... şimdiden ilginiz için teşekkürler. saygılarımla
belirtiyim, benim sorunum diz altı bacakların parantez olması sorunu... birde yere eğilirken dizlerim kırık eğiliyorum. otururken diz kapaklarım gene kırık duruyor tam L şeklinde oturamıyorum. ayakta iken yere ayak uçlarıma eğilirken (bu bir egzersiz hareketidir bildiğiniz üzere) gene dizlerim düz durmuyor kırılıyor biraz, bunla ilgiside varmı bilemem, sanki diz kapaklarımın arkasında kaslar kısaymışta sünmüyomuş gibi bir durum. işte hal diliyle ancak bu kadar anlatabildim yazılara dökerek durumumu. biraz gülünç ama naparsın. yardım ve görüşlerinizi paylaşmanız ümidi ile...
_______________________-
BABACANLAR, 26.02-2013 01:23 GÜNÜ Bİ MESAJ YAZMIŞIM, SORUNLARIMI DİLE GETİRMİŞİM, İNSAN Bİ CEVAP YAZAR DEĞİLMİ ALLAH RIZASI İÇİN.
HASAN ARALI KARDEŞİM ÖNCELİKLESENDEN BEKLERDİM BİŞEYLER YAZMANI, 28 ŞUBATTA AMELİYAT OLACAM DEDİN, NEDİR NE DEĞİLDİR DURUM Bİ CEVAP YAZMA ZAHMETİNDE BULUNUN YAZDIKLARIMA...