Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bir bilen yokmu sizde de aynı mı1 hafta önce böyle değildi internet tarayıcıları ram i çok yiyor 4 gb ram var şu anda 2 gb tı geçiyor
Cooler master bir tane fan al kasa ise büyük fan oluyor işlemci fanı ya da sıvı sogutmalıbütün Microsoft visual C ++ programları yükledim şu an sadece ısınması kaldı pc çok hızlı
ben bu işlerden pek anlamıyorum teknisyen işlemciye ve ekran kartına termal macun sürdüm demişti internetten araştırdım diş macunu sürün diye bir yazı okumuştum teknisyen bana bi kızdı naptın sen diyeCooler master bir tane fan al kasa ise büyük fan oluyor işlemci fanı ya da sıvı sogutmalı
Notebook ise soğutma için ekstra fan al alt kesime notebook soğuk durmaz hepsi ısınır
Kullandıgın termal macunu iyi seç tehcnopat da öneriler var oradan bak macunu damla şeklinde işlemcinin ortasına sık ve kredi kartı gibi kartvizit kagıt vs birşey ile yüzeye komple yay4 GB ram de az onu 8 16 yapın MHz uyumuna bakıp internetten sipariş ederek DDR3 4
youtube de detaylı videoları var oradan izleyebilirsinizben bu işlerden pek anlamıyorum teknisyen işlemciye ve ekran kartına termal macun sürdüm demişti internetten araştırdım diş macunu sürün diye bir yazı okumuştum teknisyen bana bi kızdı naptın sen diye