Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep telefonu için engelli indirimi ile hangi operatörde tarife uygun? | 2024
@sokr@t, Engelli kimlik kartı olacak diye bir şart yok. Abonelik için Türk Telekom bayisine giderken raporunuz yanınızda olsun yeterli. Seçmiş olduğunuz tarife üzerinden %25 indirim.
@BnymnYldz, ne yapayım bu durumda engelli kimlik kartımı çıkarayım ne önerirsiniz ?Rapor eski diyip engelli kimlik kartı verilmeme durumu da olur mu ?Ne dersiniz ne yapayım?
@sokr@t, Süreli ilaç raporu ve süreli engelli raporlarının geçerlilik süresinin uzaltıldığı yönünde yazı vardı. Tarihi tam hatırlamıyorum fakat bu süre geçilmediyse abonelik için bu yazı ve rapor ile birlikte gidip şansınızı deneyebilirsiniz. Bu durumu araştırıp gerekirse ona göre yeni rapor alabilirsiniz.
Hocam netgsm de engelli indirimi yok diye biliyorum sadece 2 tane mi ne düşük gb lı paketi var engelliler için ayrıca bir çok banka uygulamasında şifre entagrasyon sorunu var şifre alamıyorsunuz hocam mobil bankacılık kullanıyorsanız geçmenizi tavsiye etmem
Yeni operatöre geçmelerde indirim oluyor örnek vodafone desin senen dolmuş 300 tl fiyat veriyor engelli indirimi yap diyorsun ben zaten 600 tl lik paketi 300 yaptım engelli indirim yapamam diyor engelli indirimi istediğim zaman da çok az konuşma çok az cgb internet üzerinden vodafone yapıyor diğer hatlara geçiş yapıldığı zaman da sim kart değişimi olduğu için mobil bankacılık işlemleri ni yeniden yapıyorsun
@s!gMa!,
bende turkcellden bu kampanya ile turk telekoma geçtim. yarıyarıya düştü odeyeceğim tutar. %25 indirim için kımlık kartı ve rapor goruntusu istiyorlar sisteme girmek için.
Türkcell çekim gücü daima güzeldir ona lafım yok ammmaaaa çok cep yakmaya başladı, şuanda en uygun hesaplı güncel kampanya bunlar bende kullanıyorum sınırsız sosyal medya paketle aşım korkusu bitti @s!gMa!
Benim engelli raporum yok cunku kendimi sagir olarak engelli kabul etmiyorum oyle yasiyorum
Telefonu gelecek 550 lira kazik vergileri afaroz etmek icin iptal etmek istiyorum
Internetten bankalardan faydalanmsk icin illa lazim ama bu soygun gibi vergiler pahali telefonlar
Nasil yapsakta telefon hatti almadan internet maas icin telefon olmasa
@lakoste o yeni başka operatör lerden gelenlere yapıyorlar vodafone liyim bugün yeni sözleşme yaptım 330 tl 15 gby 1000dk 250 SMS 3 ay 5 cgby bedava kullanmadığın internet bir dahaki aya devroluyor
Operatör ler uyanık 650 tl lik fiyatı 330 a indirdim yüzde 25 indirim olmaz diyor yada yüzde 25 indirimi 650 tl üzerinden yaparım dedi
Sonuçta giren çıkan vatandaşa ancak operatör değişikliğinde indirim var