Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Champix sigara bırakma ilacı kullanan var mı?

Benim kullandığım ilaçlardan Wellbutrin'in buna benzer bir etkisi vardı. Sigaradan aldığım tadı inanılmaz kötü hale getiriyordu dolayısıyla canın sigara içmek istemiyor. Bana normal tedavim için yazılan bir ilaçtı ve de böyle bir yan etkisi vardı. Şu an ilacım değişti ve sigara konusunda eski düzene döndüm. Ama ilacın prospektüsünde sigarayı bırakmak için kullanmayınız yazıyordu.

kaç günde bıraktınız zorluk yaşadınız mı
Sigarayı bırakma günü gelince bitirdim. İlk hafta biraz yoksunluk sendromu yaşadım ama çok şükür bir daha içmedim. Sigarayı bırakınca öz saygım da yükseldi. Çevremden ve özellikle de birakamayanlardan epey iltifat aldim.

Benim kullandığım ilaçlardan Wellbutrin'in buna benzer bir etkisi vardı.
Aynen. Welbutrinin böyle özellikleri olduğunu biliyorum. Sizde hiç bırakma girişimi olmadı mı?

perseküsyon Ben daha önce hiçbir şey kullanmadan, kendi başıma 9 ay ara vermiştim sigaraya ama sonra yeniden başladım. Wellbutrin kullanırken hem sigaranın tadı çok kötü geliyor hem de istek azalıyor. Normalde günde bir pakete yakın içiyorum ama sigarayı hiç bırakmayı düşünmediğim halde bu sayı 3 günde bir pakete kadar düştü. Baktım sigarayı bırakacağım ben de doktoruma danışarak ilacı bıraktım. :) Şaka bir yana Wellbutrin'in pek bir faydasını görmediğim için başka bir ilaca geçtik. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, sigaraya devam senin anlayacağın.

cardinals
😃 Sen sigara içmekten zevk alıyorsun. Kolay bırakamazsın. Ama yapabilirsen sağlığın için çok büyük bir faydaya imza atarsın.

perseküsyon Aslında pek zevk aldığım söylenemez, artı sigaraya bağlı bazı sağlık problemleri de ortaya çıkmaya başladı. Yorucu bir iş yaptığımda nefes nefese kalıyorum, merdiven çıkarken tıkanıyorum falan. Bakalım bu aralar bir kez daha bırakacağım, umarım bu sefer yeniden başlamam.

Sigara ilaç ile bırakılmaz, irade ve inanç ile bırakılır.

Sizde keşke dememek için sigarayı bırakın.

Sigaraya 27 yaşında geç başladığım için olmasa da aramıyorum. Günde 1 dal içiyorum. Pakette 20 tane var 10 gün de içmediğim ana denk geliyor. Bir paket 1 ay yetiyor. Yemekten sonra çay ile beraber iyi gidiyor meret. :) Aç karına hiç içmem.

Alman

:) Ohoo.. seninki tiryakilik sayılmaz

Tiryakisi değilim zaten :) ne bırakırım ne sık kullanırım. Şubata ayında 25 tl iken karton aldım. Kartında 10 tane oluyor zaten. 10 aydan 2023 e kadar yeter. Hazirana geldik açılmamış 6 paket sigara halen duruyor. :)

sigarayı bırakmak isterseniz yerli alın sarma sigara için bağımlığınız azalır ve tadı normal sigar gibi tatlı gelmez
yavas yavas uzaklasırsınız
normal sigaralarda bağımlılığı artıran maddeler var
ilk grip hasta olduğunuzdada içmek zorken bugun akşama kadar içmeyeyim diye kendinizi kontrol edin
baktınız akşam oldu geceye kadar böyle devam edin bıraktım demeyin şartlanmayın
20 seneden fazla içtim asla bırakamam derken böyle yavas yavas bıraktım çok sükür
5 yılı gecti
ilk günler 3 lt ye yakın cay içtim o rahatlattı isteğimi

Yaşım 35, 15 yıl içtim..
3 sene önce bıraktım.
Nasıl bıraktım,? Birakacam dedim bıraktım...

Bende bırakabikirim aslında.. Prangalar agır gelmeye başladı.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt