Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuk felci olup iyileşmek mümkün mü?

LORA

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
2
Çocuk felci için kök hücre tedavisi gören var mı?

Çocuk felci için kök hücre tedavisi var mı.Aranızda çocuk felci geçiren var mı...

Ben de bu konuda hic kimse bir sey yazmis mi diye tararken gordum mesajinizi uzun sure olmus siz hic bir arastirma yaptiniz mi bilgi edine bildiniz mi ?

Nörolojik hastalıklarda kök hücre tedavisi henüz klinik seviyeler kesinlikle ulaşmamıştır.

Araştırma yaptım ama işe yarar bir bilgiye ulaşamadım.

Çocuk felci geçirip de iyileşen, biraz olsun düzelen biri var mı içinizde arkadaşlar?????

Ben 3 yaşında çocuk felci geçirdim. 10 yaşında, 20 yaşında ve 30 yaşlarında üç ameliyat geçirdim. şu an çok şükür iyiyim ayamdaki aksama koşunca belli oluyor çoğu kimse farkına varmıyor

Cansızlık yok mu? Ya da kısalık.Ayağınızı hareket ettirebiliyor musunuz?
Nerede ne ameliyatı oldunuz?

Ben iki kere geçirdim karadeniz teknik üniversitesinde tedavi oldum ve hiç bir iz belirti hiç bir şey kalmadı

Çocuk felcinin yaptığı hasar herkeste farklı farklıdır..

Bende gecirmistim 3-4 yaşlarında ameliyat oldum ve fizik tedavi sayesinde hicbirsey kalmadı bazen kolda ve bacakta güçsüzlük dışında

Polio Sekeli için TMS tedavisi gören var mı?

Felç geçiripte TMS tedavisi gören var mı aranızda arkadaşlar????

LORA
Bende aynı tedaviyi araştırıyorum,siz ortapedik felçlimisiniz?

Ben çocuk felci geçirdim....
TMS Tedavisi diyorum.Neden cevap vermiyorsunuz? Bu tedaviyi gören kişiler iyileşiyormuş....

Son düzenleme:
Ben de ortopedik engelliyim daha iki aylıkken sağ bacaktan çocuk felçi geçirmişim..tms tedavisini biraz açarmısınız kim nerde yapıyo kimler iyileşmiş bu tedavide

Polio Sekeli hastasıyım ve ilk defa duyuyorum. Açar mısınız biraz ?
Tedaviyi kim uyguluyor ? Başarı oranı nedir, kaç hasta üzerinde çalışılmış ?

Bir sürü iyileşen hasta var diye duydum ama devlet karşılamıyor.Sonradan felç geçirenler tamamen iyileşiyormuş.

bunla ilgili bir takım testler yapıldı ama düzelen varmı bilmiyorum.İnşallah dediğin gibidir özellikle bacakta sorunu olanlar çocuk felçleri düzelir tüm umudumuz bir mucizenin olmasI..İNŞALLAH UMUT ETTİĞİMİZ GİBİ SONUÇLAR DOĞAR.ALLAH DERDİ OLANA DERMAN VERSİN BU SEVGİLİLER GÜNÜ MÜNASABETİYLE:)

Evet küre-i arz'da oturuyorum sizin ile hemşehriyiz.

Çocuk felci için ameliyat olan, tedavi, gören var mı?

Bu hastanede ameliyat olup da iyileşenler var mı?

Çocuk Felci için.Herkes bana orayı tavsiye ediyor.Beni aydınlatır mısınız?

Felçli hastaları tedavi ettiğini söyleyen Enver Baltaş..?

Masajla felçli hastaları iyileştiren " Enver BALTAŞ" ı tanıyan var mı içinizde....

Felçli biri masajla iyileşemez. Tamamen para ve şöhret peşindeki bu tür şarlatanlara itibar etmeyin.

Nasıl iyileşir ya o zaman....Allah "Ben her derdin dermanını verdim,arayıp bulana" diyor.Felcin dermanını bulan yok mu....

Bu felç hastalığının mutlaka bir dermanı vardır,ama ne....!!!!!

Üst Alt