Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuk felci olup iyileşmek mümkün mü?

Dikkat edin paranızı kaptırmayın

dikkat etmenizi öneririm ben bi defa dolandırıldım birinde de direkten döndüm az öncede bir medyumla kouştum seni bir haftaya kalmaz yuruturum dedi güldüm dedim o kadar iddalıysan önce ıyleştır istediğin paranın 10 katını vereyım ;)

Masajla iyileşen felçli hasta yaz google, videoya tıkla.Kendi eşini ve birçok kişiyi iyileştirmiş.Ama sonradan felç geçirenleri iyileştiriyormuş. Bende telefon numarası var.Kendisiyle görüştüm.Para da istemiyor.

normal feelç mi yoksa benim gibi kazadan dolayı omurilik felçlilerinide iyleştiriyormu

Bana sonradan felç geçiren kişilerde işe yarar sizin ki çocuk felci işe yarar mı bilmiyorum dedi...Bana bir doktor öğretti bu masajı ve eşime uyguladım o da iyileşti dedi.Eşinin rahatsızlığı beyne emboli atmış. İnternete felçli hasta masajla iyileşti tıp ümidini kesmişti yaz istersen Videoyu kendin izle...

Tıp çaresiz kaldı masajla şifa buldu yazın ve inceleyin lütfen,Bana dolandırıcı gibi gelmedi.

videoda link vermişler tıklıyorum sorun var

Yahu arkadaşlar her "elimde hıyar var" diyene de böyle tuzla koşmayın artık!

abi adam bana diyo ki muskayla bir haftada ıyleşeceksin ;):D

LORA

Arkadaş böylesi bir durum yok ama sen ısrarla paranı kaptırmak istiyorsun anlaşılan senin özlemle baktığın yollarda geçen binlerce arkadaşımız var
Ha yinede ısrarlıysan adama deki sen beni iyleştirdikten sonra istediğin paranın iki katını vereyim ama iyileşme olmazsa sende bana tazminat olarak benim taahhüt ettiğim ücreti bana ver de bakalım ne diyecek

Akacak kan damarda durmaz gidecek para cepte durmaz gibi geliyor LORA arkadaşım paran gitmesin dikkatli ol

felç için

öncelikle geçmiş olsun. facebook ta mustafa ulaş sağlığımızın müthiş şifreleri ile birde fikret demir şifa grubu var sanırım burada bazı doğal bitkilerden birşeyler yapıyorlar dolandırıcı değiller bakmanızı tavsiye ederim. benimde kazadan sonra gözümde 6. sinir göz felci oldu içe kayma ve çift görmem var inşallah sizinde benimde tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle.

Öncelikle belirtmek isterimki Serebral palsy hastalığı her çocukta farklı gelışmekte. 10000 serebral palsy hastasını inceleye alınsa , her birinde farklı bir şekilde geliştiği gözlemleye bilirsiniz. O yüzden , her birine farkli bir şekilde tedavi uyğulanmaktadır. Biri fayda görmemiş diye diğerleride fayda göremez diye bir kural yok. Günümüzde Çocuk felcinde kök hücre kendi başına yeterli değil. Henüz kök hücreyle serebral palsy hastalığı tedavi ediliyor diye tam bir araştırma sonucu yok. Ama bu hastalarda olduğu gibi diğer hastalıklarda da çok büyük fayda sağladığı kesin. Kök hücreyle beraber özel olarak bu hastalıkta uygulanan fizik tedavisi yapılması şart. bu çok uzun bir tedavi süreci. bazen 6 yıl ve daha üstü bir tedavi süreci görebiliyoruz. Örnek olarak 2009 yılında ayakları üzerine basamayan ve sadece destekle parmak uçlarına basabilen Küveytli bir serebral palsy hastası çocukta uygulanan ozel fizik tedavisi sonucu 2017 yılında tamamen serbest bır sekilde yürümesi sağlandı. Önemli olan zaman kaybı yapmadan bir an önce doğru tedavinin uyğulanması. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Son zamanlarda kök hücre tedavisi yaptıran arkadaşlar burada bilgi verebilir misiniz...

Çocuk felcinden iyileşen var mı?

Çocuk felcinden iyileşen var mı...

Doğumdan 2 ay sonra çoçuk felçi oldum o gün bugündür devam ediyom bi tedavisi varmı iyileşen var mı onu da bilmiyom ama sağ ayağım kalçaya kadar felç ama ayağım zayıf ve kısalık var..uzun yürüme cihazıyla bacağımı hem korumaya alıyorum hem daha güvenli ve seri yürüyorum

Ben iyileşen var mı diye sordum...

Ben iyileşen var mı diye sordum...

Alman bilim adamları bunu çok yakinda başaracak. Biraz daha zaman var. Yapay kornea ile görmeye başlayan insanlar var. Felçlileri ayağa kaldıracak çalışmaları çok yakın sürede tamamlayacaklar.
Sağırlık bile tarihe karışacak.

Üst Alt