Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük ayak için ameliyat olan var mı?

Bir sor bakalım düşük ayaktan (teşhiş doğruysa) normal yollarla iyileşen hasta var mı?

Polat34 ilk bŞlarda ayagımı sadece aşşagıya bastırıyodum. Şidmdi azda olsa sag sola oynayabiliyorm. Bu iyileşeme belirtisi degilmi. 10 gündür tens cihazıyla 1 saat masaj yapıyorum. Açıkcası doktoruma inanmak istiyorum. Bilemiyorum ya..

Ayağını aşağı bastırmak veya sağa sola döndürmekte belki fazla sıkıntı yaşamayabilirain ama düşük ayağa düşük ayak denmesinin nedeni ayağını yukarı jaldıramamak ve parmaklarını kendine çekememef.Diz altında incelme varmı ona da bak

Fizik tedavinin faydası olur bu işte. Sen yine de 6 aylık süreyi unutma diz altında incelme olmaya başlarsa sıkıntı var demektir. Geçmiş olsun

Polat34 yarın fizik tedavi doktoruna randevu aldım. Birde başka birinin görüşünü almak istiyorum. Sonucu yazarım yine

Fizik doktoru sinir testine gönderdi cuma gğnüne randevu aldım. Sonuca göre fizik tedaviye alırız dedi

Sonucu bekle bakalım ne çıkacak. Geçmiş olsun

Polat34

bende duşuk ayak var 12 yıldır incelmede oluyor bu sinirime dokunuyor gecen gun burktum 1 aydır düzelmedi
veydel nerede oldun ve kime

Bana anlatılana göre düşük ayakta tedavi olma süresi ilk 6 ay ve bu süre geçtikten sonra tedavi şansı kalmıyor kusura bakmayın.
Biz GATA san bir doktora ameliyat olduk

İnşallah düzelirsin,çok geçmiş olsun

Geçmişler ola

tarety

bende femur dan 2 tane platin çıkardılar yanında da ayağımı çıkarmışlar...

Düşük ayak için ayak bileği dondurma ameliyatı olan var mı

watch

Volkan14

Bence o dondurma olayına hic girmeyin ne derecede ayagınız bılmıyorum ama yatarken skıntılı oldugunu duydum. İlla bir amelliyat düşünürsanız Tendom transferini sorun doktorunuza burda bi arkadaş yaptırmıs tı memnunum dıyordu Muğla da. Bende 14 yıldır afo ile çekiyorum bu sorunu iincelme minimum a düştü düzelti spor ile güçlü tutmaya çalışmakta fayda var.

Polat34 kardeşim sana kim Bilgi verdiyse yanlış vermiş ilk 6 ay değil ilk bir sene doktorlar kendi kendine iyileşme sürecini bekliyor ondan sonra iyileşme olmazsa yani kendiliğinden düzelme olmazsa cerrahi müdahale ediliyor Buda yaygın olarak öncelik tendon transferi sonrası dondurma ameliyatı
Bütün hastalara şifa dilerim eğer bir rahatsızlığınız varsa öncelikle gideceğiniz doktoru iyi seçin 2 sene önce kaza geçirdim düşük ayak oluştu ellerimde sorunlar vardı 2 defa ellerim için İstanbul’da ameliyat oldum (başka şehirde yaşıyorum) sonra bana doktorum düşük ayak için de ameliyat yaparım dedi bir müddet sonra ama ortalama 20 bin falan para alırım dedi tabi gidip gelmek sıkıntı ve masraf malum kazadan dolayı da çalışamıyorum bir müddet erteledim sonra yaşadığım şehirde üniversite hastanesine Prof doktora gittim muayene oldum adam bana daha kötü olur ben yapamam dedi böyle idare et demek istedi ama pes etmedim araştırdım Adana’da özel bi hastanede yine Prof doktorla görüştüm iki ameliyat sonunda eskisi gibi olur dedi birincide tendon protezi yerleştirdi ikincide tendon transferi yapacak birinci ameliyatı oldum ve ikinciyi bekliyorum sonuçları inşallah paylaşacağım sizinle
Pes etmeyin herkesin elinde telefon ve internet var araştırın görüşün ve sağlığınıza kavuşursunuz

Merhaba Nuray hanım.Kalça protezi ameliyatı olacağım.Sizinle bu konuda konuşmak istiyordum.Nasil ulaşabilirim size acaba.İyi günler dilerim.

Salihhvc

O zaman Gata da çalışan tabib yüzbaşı ve Osmanoğlu polikliniğinde çalışan bir profosör söylemişti.Zaten ortak karar verildi.

Merhaba numarinizi gönderirseniz sizinle tendon transferi hakkında konuşmak istiyordum veya yazarsanız çok sevinirim 05546214762
Acemi olduğum için beceremedim
Tendom transferi olmuş arkadaşlar yazarsa çok sevinirim bilgi almak isterim

Salihhvc Merhaba Salih Bey bende Adana da yaşıyorum gittiğiniz hastane hangisi? Ve şuan durumunuz nasıl? 2016 Bana düşme sonucu parapleji tanısı konuldu omurilik ameliyatı oldum felç kalma riskim vardı fizik tedavi görüyordum tekerlekli sandalyeden şuan ayaktayım fakat sağ ayak bileği güçsüzlük var itebiliyorum az da olsa çekebiliyorum bu beni çok yoruyor sizce ameliyat olmalimiyim

Zmavili el cerrahi diye instagramda bir sayfa var onlar bu ameliyatları yapıyor. Youtube da videoları da var
Istersen bakiver

Üst Alt