Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin...

sevda sahrasında mecnûn değilsen ne leylâ'yı çağır canım, ne çölü incit.

Benim prensesliğim kafam atana kadar 😎🤪

Sendin, her yalnız hissettiğimde kendimi yanında bulmak istediğim.

Boşanman lazımdı çok parayı Deil ! Onurunu gururunu seçmeliydin

Vallahide billahide daha 18 yaşında idim,

cahildim dünyanın rengine kandım. Bile isteye seni satmadım mecbur bıraktılar 😪

Keşke son bir şans verseydin

Bir şehrin uzak semtleri gibi gözlerin.
Üzgün, kara, ayaklanmaya hazır...

O kadar kötüsün ki kötüyü tariflerken bile kötüsün.

Beni güzel hatırla...
Farzet ki bir rüzgardım
Esip geçtim hayatından...

Ve nihayetinde elimden olmayan hayatı yaşamak zorunda kaldım. İlkokulda birtek ben seçilmişim gibi hissediyordum. Sonraları benim gibi birçok insanın varlığını öğrendim. Bunun için eksik yanıma üzülmemem gerektiğini anlattı İlkokul hocam. Ama daha çok üzülmüştüm. Yaşamak zorunda olduğum hayatın acılarını bildiğim için.
Kalıntı adlı anı kitabımdan.

Boşuna yazma bana haramıye yazmıyorum ; sana bu yeter utanman varsa biraz elin çok uzun çok uyanik !

Tenezzül edip de sana yazmiyorum ben haramı !

Hiç mi utanman yok yaaa senin !

Sen erkeklerden niye dümenle para istemiyorsun surekli ?
Sen kimsin yaaa bi de kalkmış doğruluktan dinden imandan iyilikten bahsediyorsun utanmaz seni !
Dön kendi ......bak bi önce !
Bidaha da bana yazma senin ağzına din iman alıp dümenciyle muhatap olmak istemem ! Zor kurtuldum senden zaten biii yapıştın surekli dümenle para istedin utanmaz seni !

Bak sana burdan son olarak yaziyorum
Dumenle Büyük vurgun yapamadın benden o nedenle ağır şizofreni mizofreni diyen sensin bana ,
Şunu diyim ağır şizofreni sensin utanmaz sensin ahlaksız sensin kotu sensin rezil sensin ki dümenle para çalma pesindeydin surekli rezil seni !

Defol git pis iftiralarinda boğul pis yuzsuz utanmaz seni !

Lan sen şimdinin yüz bini olan para isteyip acil ameliyat olmam lazım ignelerle duruyorum diye dümen yapıyordun dindar imanlı seni
Ne oldu lan senin acil ameliyatın duramıyordun hani özel de ameliyat olacagim ayaklariyla para çalma işleriyle ilgilenen sen mi iyisin lan
Bu ve bunun gibi dümenlerini git erkeklere yap lan utanmaz seni
Benden de uzak ol pis haramı

Okusaydıda anlamazdı o kadar sevdim anladınmı ki burdan okuyacağı etki etsin

Lan sen ufak ricalar yaptin diye niye benim yakama yapışıp surekli dümenle para istedin lan surekli ? Birde rica yaptin diye sana borç verdim çünkü yakama yapışıp boğdun beni icra geldi deyip , onu da beğenmedin lan bi de bi yıla ödedin lan bi de kısa zaman da öderim deyip lan , lan sen nasi bi insansın lan Ağzına dini alma lan sen alma kırk dümenle vurgun yapma pesindesin lan kırk haramı ,Lan sen abilik mi yapmış oldun bana yani lan bi iki rica ettin diye yakama yapışıp dümenle durmadan para isteyip ? Allah varsa önce senin belanı versin lan bence !
oturan boğa dolandirici sitesi mi burası acaba ?

Geçti diyeceksin ama nasıl geçtiğini senden başkası bilmeyecek...

Şimdi git seni senin gibiler sevsin...

sevmenin tanrı soluğuyuz ikimiz de
gidelim diyorum. gidelim diyorsun. sermayemiz hayal

Ne kadar cümle kurup nefesini tüketsede insan; anlattıkları sadece karşısındaki insanın bakış açısı kadardır. Sen herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım sanarsın lakin anlaşılan ne kadarıdır muamma...

Hep başını alıp gidebilecek kadar cesur, ama hep kalıp savaşacakmış kadar gözüpek olabilmeli insan!

Aslında o öyle değildi ama anlatasım yok 😒

Kimsesiz değildi , ama kimsesi de yoktu...

Ya bir yol bul ya da yoldan çekil

Üst Alt