Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyeti iptal olan kişi tekrar ne zaman başvuru yapabilir?
@saimakdeniz, komisyon iptal etti itiraz edip tekrar olamaz kararı çıktı ikinci komisyonun rapor verdiği tarihinden itibaren mi 24 ay geçmeli yoksa ilk heyetin tarihi geçerli
@saimakdeniz, aile hekimi beni ortopedi ve göz doktoruna yönlendirdi ortopedi komisyona sevk verdi göz doktoru sürücü olamaz dedi ve süreç benim için tamamen kilitlendi komisyona sevk kararı da iptal oldu otomatikman ben de kendi İsteğimle itiraz etmedim şimdi tekrardan ne zaman başvurabilirim
Uzman hekimlerin 1 yıl Komisyon raporlarının 2 yıl süresi var benim bildiğim.E raporun alt kısmında yazar. E devletten E imzalı sürü raporları diye sorgularmısın.Orası en net tarih bildirir.Ayrıca E-Nabız sisteminde de rapor süresi net bir şekilde yazar.
@saimakdeniz, e-Devletten sürücü raporlarının altında yazana göre iki sene e-Nabızda yazan rapor geçerlilik süresi bir sene geçen gün konu ile ilgili CİMER bir yazı gönderdim geri gelen cevapta bir sene sonra tekrar başvurabileceğimiz yordu kafam çok karışık gerçekten