Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

@Sevgi58,
Görebilen varmı derken?
E-devlet aktif şuanda zaten. Yatacak maaş bile gözüküyor..

@deasn12, ben emekli ödeme bilgilerini kastetmedim, aylık bilgisini kastettim 2024 / Kasım diyor

Son düzenleme:
@Sevgi58,

Ödeme dönemi 202411 yazması kafanızı karıştırdı sanırım. Kafanızı karıştırmanıza gerek yok. 202412 ödemesi yapılır..

Arkadaşlar merhaba, bişey kafama takıldı bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.

02 aralık sgk ya emekli dilekçesi verdim. 12 aralık da tahsis numaram çıktı. 1 hafta öncede bi yazı göndermişler sgk'dan o elime geçti. 18 ocak da ilk maaşım yatacak. Şimdi öğrenmek istediğim şu;

Gelen kağıtta maaş bağlanma tarihi 01.01.2025 diyor, ve birikmiş tutar 7.506 tl görünüyor (17 günlük)..
Bu hangi 17 gün oluyor 01-18 ocak arası mı ? Eğer öyleyse 02 aralıkta başvurdum, başvurduğum tarihten bu yana hiç bir ödeme haketmiyor muyuz ?

@cdj, Hayırlı olsun emekliliğiniz, Emeklilik başvurusunda içerisinde bulunduğunuz ayın hangi günü başvuru yaparsanız yapın aylığınız bir sonraki ayın 1 i itibariyle haketmiş olursunuz.

Sizin bilgilerden örnek verirsek başvurunuz 2 Aralık değilde 25 Aralık olsaydı yinede aylık başlangıç tarihi 01.01.2025 olacaktı.

Birikmiş tutar ise sizin söylediğiniz gibi hesaplanıyor. Aralık ayına ait bir tutar yok o rakam içerisinde. Aylığı haketmiş olduğunuz 01.01.2025 ten itibaren ilk maaş ödeme gününüze kadar olan tutara birikmiş tutar deniliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cdj
Üst Alt