Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

kalmazsın merak etme ilk atamada p atanırsın bence 91.6 puan az değil şansa bağlı bizim ildekiler hep böyle 90 üstüyse ilk atama kesin olmaz senin için ama 2. si kesin gözüyle bakıyorum

bu arada ismin ne engelin ne ismi cinsiyet için sordum. Eğer engelin ağırsa farklı şehir sana çok ağır gelebilir

Engel durumum ağır değil pek zorluk olmaz başka şehire gidersem, olsunda hangisi olursa olsun . 2012 yılındaki ilk yerleştirmelere baktım 90 aşağısı alan iller olmuş ama dediğin gibi şansa bağlı birazda.

o zaman istediğin ili yaz biz okul yüzünden ve ortopedik engelli olduğumuz için şehir dışını yazmayı göze alamıyoruz düzce bolu kocaeli yalova yı da ekle zaten 15 tercih in kaçı sakarya olabilir ki maximum 7 8 tercih yapabiliriz sakaryadan

Sakaryada ki tüm memurlukları yazcam dediğin gibi 2-3 çevre il bide piyango doğu tarafını yazarım. İnşallah biri tutar çevremdekiler garanti gözüyle bakıyo ama insanın kendi hayatı olunca endişe duyuyor..

91 le endişe duyuyrsan 80-90 lar bıraksın ozaman tercihte yapmasın ne dersin ? Biraz pozitif düşünelim. 2012 2. atamada 83-82 ler atandı .

karargahx Haklısın 2. atamada atananlar olmuş. Ben şu temmuz ayındaki atama için soruyordum.

65,45399 puan aldım başarı sıramda : 28339 net sayısı : 16,75 atanırmıyım :)

GENEL YETENEK

DOĞRU : 9
YANLIŞ : 14
BOŞ SAYISI : 7

GENEL KÜLTÜR

DOĞRU : 15
YANLIŞ : 15

karargahx;

ben 80 küsür puan ile ile tercih yapmayı düşünmüyorum... Konuyu kapattım -

arkadaşlar bursalı veya bursayı tercih edecek olanlar var mı aranızda ? varsa puanlarını da yazabilirler mi ?

Vallaha ben düşünüyorum.Puan 70 sıralama: 18 bindeyim.Senin puan kaç?

Yapma be Bursa'yı kaybettim yani :(
Sen başka hangi illeri yazıcaksın.?

bu işler kısmet işi üzülme. 68 puanla atananlar var. ben bursa dışında hiç bir yer düşünmüyorum.
bir sorum olacak. tercihlerde mesela meb'e bağlı kurumu yazdık. sonra adalet bakanlığına bağlı kurumu yazabiliyor muyuz ? yani çoklu kurum tercihi yapabiliyor muyuz ?

bende 85,55 puanla mersini yazacam gecen sınavda 2. atamada 81-84 arası atanmış hep mersine ama bakalım bu yıl nasıl olcak hayırlısı olsun

herşey kadrolarda bitecek arkadaşlar birde bu yıl kaç atama olacak o önemli

bende 1811. yim izmirde ne war ne yok yazıcam başka çare yok :)

İzmir puanları yüksek genelde ona göre tercih yap bence.

zaten benim umudum yok :) kontenjanlar 5bini geçmez tahminimce

90 üzeri alanları endişe etmesi çok yersiz bence sadece büyük şehirlerde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum İstanbul ve ankara o da ki yine 90 a alım yapan yerler vardı klavuzda 2012 alımlarında açıp bakalım arkadaşlar 90 da yukarı almış gelmiş hal atanır mıyım diyorsunuz biz ne yapalım o zaman ümidi kesip oturup ağlayalım mı? gerçekçi olalım diyen arkadaşlar olacak eski atamalara göre 90 üzeri bir sürü atama olmuş lütfen ya yapmayın böyle

5000 olursa ilk alım için iyi ama 3000 diyorlar 2. alımlarda umarım rakam artar.

Valla artık düşünmemeye çalışıyorum düşününce hem kendimin hemde burdaki arkadaşların canını sıkıyorum bakalım açıklansın bi klavuz ondan sonrasının kritiğini yaparız tekrar

arkadaşlar 2013 atamasında memur kadrolarında sıralama 4.xxx'lere kadar gelmiş bence o kadar karamsar olmaya gerek yok gibi

ekpss de ortaögretimler

2014 ekpss den 91 puan aldım ortaögretim mezunuyum. memur olarak kadro yok diyorlar hizmetli olarak kadro var diyorlar. nasıl olacak. % 86 raporum var

halilyılmaz;

Herduyduğuna inanma öyle birşey olmaz ..

gecen gun trt haberde inci ertugrulun programinda sosyal hizmetlerden konuk cikmisti sonunda yetisebildim programin ama engelli iki arkadasin msjini okudu engelli istihdami cok az dedi inci ertugrul evet katiliyorum cok az alim var dedi saolsun azda olda duyulmustur,bir dier engelli arkadas ihl imam hatip lisesi mezunuymus yeterlilik belgesi almak sartmi die soru yoneltildi ama program sonuymus uzerinde durulmadi..

orta öğretim endüstri meslek lisesi makine ressamlığı bölümü 83 puan 2464 sıradayım sizce yerleşme şansım olur mu?

Üst Alt