Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için şafak sayanlar

@gül_sen,

Ben kamu personeliyim. Ondan biliyorum. Siz neden sordunuz?
SORUNUZ VARSA SORABİLİRSİNİZ?

Son düzenleme:
@samedo99, 2010 abicim, 14 senedir aynı yerde çalışıyorum. 5211 prim günüm var. 2 dereceden vergi indirimi...

@456 ALLAH yardimcimiz olsun ne yapacağız belli değil.bu yasa bu haliyle geçer mi muamma hiç bir yerde itiraz eden de giremiyorum nasıl ses getireceğiz

• Beğen
Reaksiyonlar: 456
@samedo99,
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.. Elimizden beklemekten başka bir şey gelmiyor şuanda..

ANLAYAMADIMDI?

Ben kamu personeliyim. Ondan biliyorum. Siz neden sordunuz?
SORUNUZ VARSA SORABİLİRSİNİZ?

5434 SK TABİ / HİZMETLİ
16 TAM YIL ve 5.760 GÜNLE

KAMU GÖREVLİLERİ EMEKLİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖRÜŞÜ YAZISINA GÖRE:

(EKSİK PRİM GÜN=143 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ
KALAN TOPLAM GÜN: 146 gün

5434 SK TABİ / HİZMETLİ

(EKSİK PRİM GÜN=140 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ
KALAN TOPLAM GÜN: 143 gün

Son düzenleme:
Şimdiye kadar bize sürekli olan raporumuzu tekrar tekrar yenilettiler, benim yeninden parmaklarımın uzaması imkansız ama bunu isteyen kişilerin ve kurumların anlaması daha da imkansız, ne kadar g.r.z.kali varsa hepsini meclise almışlar

Merhabalar
Pirim günüm çoktan doldu, mevcut yasalara göre 18 yıl şartımı 2025 Eylül'de tamamlamış olacaktım,ama bundan sonra yasa değişirse ne olur bilemiyorum, hepimiz için hayırlısı olsun diyelim.

3600 günü dolmasına 5 ay kaldı raporun süresi doldu yasa degisikligide gündemde olmassa çalışırım 20 sene daha malmulk yaparım ALLAH izin verirse 10bin TL kurtarmaz bizi

5434 SK TABİ / HİZMETLİ

(EKSİK PRİM GÜN=137 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ
KALAN TOPLAM GÜN: 140

5434 SK TABİ / HİZMETLİ

(EKSİK PRİM GÜN=134 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ
KALAN TOPLAM GÜN: 137

Walla ben artık geri sayımı bıraktım. Bu devlet bizi emekli etmemek için her şeyi yapıyor, hiç boşuna heveslenmek istemiyorum..

5434 SK TABİ / HİZMETLİ

(EKSİK PRİM GÜN=122 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ
KALAN TOPLAM GÜN: 125

5434 SK TABİ / HİZMETLİ

(EKSİK PRİM GÜN=117 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ
KALAN TOPLAM GÜN: 120

@samedo99,

Kardeşim 4 ay (120 gün) gibi bir zaman var ama 2026 EKİM e kadar önü var benim. Böyle olursa yani 630 gün daha primim eksik olmuş oluyor.
(Sadece 4c primi 3.600 güne çıkarmakta kararlıyım)

kasım 2024 de emekliliğime kavuştum 20 yıllık çalışma hayatım boyunca birçok zorlukla karşılaştım defalarca engel raporumu değiştirdim
en sonunda Kasım ayının 23.de emekli oldun işten ayrıldım emekliğimin tadını çıkartıyorum
çalışmayacağım mı tabii ki çalışacağım ama daha var ama birkaç ay rahat etmek istiyorum teşekkürler okuduğunuz için

Üst Alt