Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@456 ALLAH yardimcimiz olsun ne yapacağız belli değil.bu yasa bu haliyle geçer mi muamma hiç bir yerde itiraz eden de giremiyorum nasıl ses getireceğiz
Şimdiye kadar bize sürekli olan raporumuzu tekrar tekrar yenilettiler, benim yeninden parmaklarımın uzaması imkansız ama bunu isteyen kişilerin ve kurumların anlaması daha da imkansız, ne kadar g.r.z.kali varsa hepsini meclise almışlar
Merhabalar
Pirim günüm çoktan doldu, mevcut yasalara göre 18 yıl şartımı 2025 Eylül'de tamamlamış olacaktım,ama bundan sonra yasa değişirse ne olur bilemiyorum, hepimiz için hayırlısı olsun diyelim.
3600 günü dolmasına 5 ay kaldı raporun süresi doldu yasa degisikligide gündemde olmassa çalışırım 20 sene daha malmulk yaparım ALLAH izin verirse 10bin TL kurtarmaz bizi
Kardeşim 4 ay (120 gün) gibi bir zaman var ama 2026 EKİM e kadar önü var benim. Böyle olursa yani 630 gün daha primim eksik olmuş oluyor.
(Sadece 4c primi 3.600 güne çıkarmakta kararlıyım)
kasım 2024 de emekliliğime kavuştum 20 yıllık çalışma hayatım boyunca birçok zorlukla karşılaştım defalarca engel raporumu değiştirdim
en sonunda Kasım ayının 23.de emekli oldun işten ayrıldım emekliğimin tadını çıkartıyorum
çalışmayacağım mı tabii ki çalışacağım ama daha var ama birkaç ay rahat etmek istiyorum teşekkürler okuduğunuz için