Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi ağrı kesici hangisi?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
232
Müthiş başım ağrıyor bu aralar hangi ağrı kesici ağrıyı hemen keser ve etkisi uzun sürer ?

Elinde ne var?
Yani evde var mı alacakmısın ?

Evde parol var onu içtim ama pazartesi alacağım en etkili hangisi ise .

parol en hafifi derler vermidon duydun mu?

Dexday 50 mg efervesan tablet.
Suda eritilip içildiğinden hazır çözünmüş olarak alınıyor ve çok daha hızlı etki ediyor.

İLAÇ

Dostum apranax fort 550 mg yalnız bol su ile iç kesin çözüm

Etkili ve daha az yan etkisi olan Dolerex tafsi ederim.

Majezik alırım herhalde diyordum hiç yazılmamış olmasına şaşırdım .:D

kesin çözüm hekime başvurman kafana göre ağrı kesici kullanma böbreklerine zarar verirsin mazallah..

Majezik iyidir eğer ağrı bildiğin bir ağrıysa... Kronikleşmiş bir durum söz konusu ise doktor şart. TRT de bilinçlendirme amaçlı bir reklam çıkıyordu, birbirlerine ilaç tavsiyesinde bulunuyorlar ve tavsiyeye uyup kullananlar için ‘şimdi x ayvayı yedi diye:))),

o tür bir durum olmasın da... :)

Doktora gitmeniz de fayda var.
Arvales bana iyi geliyor ama ağrının neden olduğu bilinmesi gerekir bu da doktora gitmekle öğrenilir.

Bildiğim bir ağrı evet nedeni de tamamen psikolojik son derece gereksiz lüzumsuz şeyleri kafaya takmaktan başım ağrıyor bazen aslında bunun için prozac kullanıyorum her sabah, akşam da cedrina içiyorum ama bazen kesmiyor demek ki ne yapayım aslında aile hekimime başvurmam lazım ama şimdilik eczaneden alıp geçeyim diyorum.

ilk önce bir doktora görünmeni hatta noroloji doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
bende çok sık baş ağrısı çekiyorum ve bir çok ilaç kullandım çoğunuda aile hekimi veya sağlık ocağının vermiş oldukları ilaçlar.
içlerinde en etkili olan ve içtikten sonra rahatsızlık vermeyen (mide ağrısı gibi) ayın Ufukalp 'in de önerdiği gibi Dexday dir. suda çözünmesi sebebiyle etki süresi çok kısa ve etkili, diş ağrıları için düşünülmüş bir ağrı kesici fakat diğer ağrılar içinde etkisi yüksek. diğer etkisini yüksek gördüğüm bir ilaçda kataveran dı sanırım, septoplasti sonrası vermişti doktor hızlı ve etkili.
majezik önermem etkili ama bi okadarda yan etkisi çok olan bir ilaç özellikle mideye çok zararı var.
tekrar söylemek isterim doktora görünmen en iyisi olacaktır.

ağrının sebebi ve türevi iyi belirlenmeden ilaç içmeyin bence,ben de senelerdir ensem ağrıdığında minoset içerdim süper derece de geçerdi,ama nedeni farklıymış ve geçti diye kendimi kandırmışım senelerdir,tansiyona bağlı baş ağrısıymış ve sonucunda da 2 sene önce beyin kanaması geçirdim!

Uzman dr. Muayne olun. Susuzuk, tansiyon, migren, sinüzit, boyun sorunlari , sırttaki sıkintilar,, stres baş agrisı yapabilir. Neden kaynaklı oldugunu bilirseniz çözümü daha kolay olur. Geçmiş olsun

Evde iğne vurmayı bilen varsa dikloron yada voltaren iğne 10 dk içinde sizi yeniden doğmuş gibi yapar.

Pfizer firmasının ürettiği -mka diye bir ilaç var . Çok etkili

Sağolsun MeTePe önermişti :rolleyes:

En iyisi diye birsey yoktur.
Sana ne iyi gelirse odur en iyi olan.
Bunu da dr bilir.
Yoksa ben sana 1 ton agri kesici sayabilirim.
En iyilerinden oxopane 20 mg alabilirsen tabi..
Gecmis olsun.

APRANAX PLUS

İçinde etkin madde kodein .10 dk içinde tüm ağrıyı keser.

Parol hayat

Başağrısına

Üst Alt