Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi ağrı kesici hangisi?

diş doktorları önceden diş ağrısı için ağrı kesici olarak aprol apranax filan diye ilaçları yazardı şimdi dikkatimi çekdi yazmıyorlar

Kafanıza göre ilaç almayın her bünyeye farklı etkisi oluyor ilaçların.dr.a danışmadan almayın diyenlerdenim bende.Evet Apranax mide kanaması yapabiliyor.o yüzden dikkatli olun.sağlıkla oyun olmaz...

Bende genelde aynı bölgede baş ağrısı oluyordu. En sonunda psikologa çıktım. Panadol isimli bir ağrı kesici önerdi. Kırmızı kutulu. Fiyatı da ucuz. Bana çok faydalı oldu.

Kronik böbrek yetmezliği hastasıyım ve aynı zamanda da migrenim var harika değil mi? :) Ağır ilaçlar alamıyorum bu sabaha karşı gece yarısı acile gittim Serum parol taktılar kendime gelebildim. Hap olarak bana uygun olabilecek bir şey var mıdır? Parol iç diyor doktor ama o da hiçbir işe yaramıyor...

Baş ağrısı için üçünden en iyisi hangisi ? Dolorex ,Apranax ,Majezik

ben apranax plus ıcıyom kırmızı bole harıka bısey dişime bile ıyı gelıyo turuncu en agırmıs eczanecı ole dıyo

plus eczaneler vermiyor yazdırmadan .

Doktora gitmeyeceğim hiç eczaneden alıp geçeceğim .

ozaman geccek dıye bekle en agır ılac o sadece 1 kez yada agrıdıgı zaman kullancaksın bende senın gıbı butun agrı kesıcılerı kullandım bana en ıyı apranax geldı hepsını denedım gecırmıyor sadece yazdırıp cıkıcaksın basım agrıyo demene gerek yok sanırım sız ılac kullanmamıssınız ben 16 senden berı kullanıyorum ben sadece soledım kullanmak sıze kalmıs bay

Doktora apranax plus yaz diyemezsin bir kere şikayetini söylersin istediğini yazar sana neyse apranax ise tavsiyen onu kendimde alırım eczaneden ok.

Doğal yöntemleri dene kimyasalı vücuda verip karaciğeri yorma

Üst Alt