Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

✍️ En Son Kim Yazar? ✍️

İyi değilim bu aralar,toparlarız.

Aklıma gelmedi sormak 2 işi aynı anda halletmiş olurduk şimdi gelmiş olurdu..neyse sen bana dm den dön

Bazen yüzümde bir tebessüm oluşuyor 🙂 bazen de çok üzülüyorum😔, 3 günlük..hatta bir nefeslik bile olmayan şu kısacık ömrümüzde neden bu kin öfke,neden ne için bu tatminsizlik,neden kırar üzer insanlar birbirini?neden sonsuza kadar yaşacak gibi davranır insan denilen canlı?ben bir türlü bulamadım bunun cevabını…

Belki de insan denilen canlı ölümsüz olduğunu düşünüp ona göre yaşıyor davranıyor ben de dahil,🙁sorunun cevabı buna daha uygun gibi görünüyor..3 günlük bile olmayan bir dünyada yaşıyoruz hepsi bu.

Üzmesek kırmasak birbirimizi, ortak bir yol bulup bir şekilde anlaşıp gitsek.. gidenler geri gelmiyor,acı elem keder.. türlü türlü entrikalar değmez be insanoğlu, bu üç günlük bile olmayan dünya için değmez.

Yoğun bakımlarda ve diğer.. gördüğümüz şeyleri,insanların ne halden ne hale geldiklerini bilmeyen,hasta yakınlarının ne zaman ölür dediği durumlar..dışarıda herşeyden bir haber gezen insanlar..bilseler gözle görülmeyen basit bir bakterinin insanları ne hale soktuğunu sanırım kimse kimseye kötülük yapmaz hatta herşeyden vaz gecer bir battaniye ile parkta yaşar.

Bana bir şey olmaz diyerek hayatımıza maalesef devam ediyoruz, bilmiyorlar bilmiyoruz diyelim maalesef.

Kimseyi refere etmiyorum, hayata bakış açım, geçici bir hayat için bu dünyaya fazla önem vermeyişim belki de gördüklerimden dolayıdır.

Üst Alt