Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur atandığı meslek dışında görevlendirilme talebine kurumun red vermesi!?

bahar bozdak

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
sağlık teknikeri olarak görev yapıyorum. birimimde çalışamıyorum ve bu durumdan dolayı başka bir birime yer değişikliği yapıldı. Şimdi o birimde de yer değiştirme durumu varmış ama bu benimle alakalı bir durum değil, yeni sisteme geçecekleri için. daha önce ilk atamam Bilgisayar işletmeni üzerineydi. üniversitede bilgisayar işletmeni olarak görev yaptım sonra tekrar atanıp sağlık teknikeri oldum. Sorum şu, Tıbbi sekreter diplomam ve sertifikam da var. daha önce özelde tıbbi sekreter olarak da görev yaptım. 3 yıl kadar. bildiğim kadarıyla amirler duruma uygun bir şekilde çalıştırabilirler. ama benim durumumu bildikleri halde ısrarla tıbbi sekreter olarak çalıştıramayacaklarını söylüyorlar. çalışacaksam da kendi birimimde çalışabilirmişim sadece. ama şöyle bir durum var. benim hastalıklarım koah, bronşiektazi allerjik astım. eski birimim hastanenin en iç kısmında kapalı koridorun sonunda. küçücük bir odası var havalandırma pencere hiçbir şey yok ve içeride en az 10 kişi oluyor ve sürekli hasta yakınları giriyor çıkıyor. dosyalar vs bahsetmiyorum bile. ben şuanki yerimden memnunum ama mecburi durumda değişme olasılığı var. ne yapmalıyım sizce? şikayet etmek istemiyorum. okuldan mezun olduktan sonra hastalıklarımı öğrendim. ben amirlerime engelli yönetmeliğinde ne yazdığını açıkladığımda sürekli olmaz diyorlar. engelli bir memur olarak onların beni düşünmesi gerekirken sürekli ben kendimi korumaya çalışıyorum. yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler

Üst Alt