Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilik sebebiyle sürücü olamayanlar da artık ÖTV ve MTV'siz araç alabilecek!

@HuYSuz79
Hocam merhaba babamda yüzde 45 ortopedik engel var tertibatlı araç alabiliyor ancak epilepsi olduğu için engelşi ehliyeti vs alamıyor bu yüzden hakkı olmasına rağmen araç alamıyor biz bu şekilde dava açabilir miyiz öneriniz nedir

@Ialexa, Sizin şansınız olabilir ama kazansanız bile karşı tarafın itirazı sonucu istinaf yada yargıtaydan karar bozulabilirde. Maddi imkanınız varsa bir avukatla görüşüp şansınızı deneyebilirsiniz. Size en doğru cevabı verecek olan, konudaki davayı açan kişi burada üye olmakla birlikde avukat da aslında.. @ismailarslan,

Ben sadece herkesin anlayabileceği ama sanırım başlıktan dolayı kafa karışan noktaya açıklık getirmeye çalışmıştım. Ondan gelecek cevaba göre hareket etmeniz daha uygun olur.

Bu mahkeme kararını Eski aile ve sosyal politikalar bakanı Fatma Şahin ve şuan ki ekonomi filozofu Mehmet Şimşek bilhare Danıştay'a götürüp bu kararı aldirmişlardi o süreci bugün gibi hatırlıyorum...

Ayrıca ilk iktidara geldiklerinde herkes için bir kereye mahsus ÖTV kaldırılmıştı yani herkes keyfe keder iş engelliye gelince farklı çok şey yazarimda kendimi yormuyorum artık Allah herkese akıl vermiş....

Üst Alt