Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Halkbank uygulamasını nasıl aktif ettiniz arkadaşlar, internet bankacılığı nasıl açık oldu sizde?

Aile kartı aldıktan sonra halkbank uygulamasını indirdim sonra kimlikle kayıt yaptım, şu anda internet bankacılığını sorunsuz kullanıyorum. Tüm sosyal yardım görüntüleri görünüyor.

@alfa, şimdi de müşteri temsilcimiz yok mesai saatinde tekrar deneyin diyor 😁

• Beğen
Reaksiyonlar: alfa
Ben deniyorum olmuyor şubeye gidin falan yazısı çıkıyor anlamadım.

Telefonuzun nfc özelliği açık olması getekir birde mobil veri üzerinden bağlanacaksınız ev intetneti değil

• Beğen
Arkadaşlar halkın uygulamasından müşteri ol deyip kimlik ile müşteri olunca size yeni bir hesap açılıyor...

Bizim istediğimiz bu değil, biz zaten ailem kart ile halkbank müşterisiyiz, bize internet bankacılığını açmaları lazım yani dijital parola al sevmesinden direkt şifre almamız gerekir ama biz dijital parola sekmesinde hata ile karşılaşıyorız, müşteri bilgileriniz eksik diyor...

Bende niye görünmüyor e devlete baktım yok pazartesi mi alcaz maaşı 5 eylül cumartesi oluyo

@hergele60, cumayı cumartesiye bağlayan gece alacağız inşallah geçen aylarda gene pazara denk gelmişti ve pazar günü almıştık

Mobil uygulamayı kullanabilmek için şubeye gidip normal vadesiz hesapta açtık giriş yapabildik ama maaşın yattığı diğer hesapta işlem yapamıyoruz bu çok saçma değil mi? Ben oradaki yatan maaşı düz vadesiz hesaba atıp parayı internet üzerinden alışveriş, fatura yatırma vs işlerinde harcamak istiyorum. Dijital çağdayız ama ne yazık ki halen atm önlerinde sıra beklemekle zorunluyuz...

• Beğen
ayın 5 ınde alanlar bu gece yatar maaslar

@derbeder47, ayın 5 i cumartesı gunune denk gelıyor bu gece yatar 5 ınde alanların maası

@Kingkong1, engellılere yapılan zulum bu

Hayır, resmi olarak herkesin ayın 5’inde alacağı diye bir değişiklik duyurulmadı.

instagram.com
1 Temmuz 2026’dan itibaren engelli ve yaşlı aylıkları PTT yerine Aile Kart (Halkbank) üzerinden yatıyor. Bu sadece ödeme kanalının değişmesi; doğum yılının son rakamına göre 5-9 arası kademeli ödeme takvimi aynı şekilde devam ediyor.

sabirgazetesi.com
Yani:
  • Son rakamı 0 veya 5 olanlar → ayın 5’i
  • Diğerleri kendi günlerinde (6, 7, 8 veya 9)
5 Eylül Cumartesi’ye denk geldiği için 5’inde hakkı olanların maaşı bugün Cuma (4 Eylül) yatmış olmalı. Diğer gruplar kendi tarihlerinde alacak.

Geçen ay gece 01:30 gibi maaş yatmıştı bakalım bu gece kaçta yatacak ben teyakkuzdayım maaş yatınca haberleşelim

@Kingkong1, halkbank mobil uygulamada kart ayarlarından internet alışverişine açma var aile kartı ama oluyormu bilmiyorum denemedim

@Hayati4405, hocam elden para lazım oluyor. Geçen ay bi tanıdığımdan borç almıştım maaş yatınca vereceğim ama parayı kullanamıyoruz ne yazık ki atm'ye gitmek zorundayız ille. Saçma sapan işler mantıklı hiçbir açıklaması yok

@che64, kardeşim halkbanka geçtiğinden beri herkesin ayın 5 inde yatıyor doğum günü son günü olayı bitti ptt de vardı o 2 aydır herkes 5 inde çekiyor bu ayda herkesin 5 inde yatacak benim annem 4 le bitiyor ptt de 9 unda çekiyorduk halkbanka geçtiğinden beri 2 aydır 5 inde çekiyoruz şuan e devlette yine 5 Eylül yazıyor insanları yanlış bilgilendirmeyelim artık her ay herkes 5 inde alacak

@haydourdosancez, Tam olarak bilmiyorum ama herkes ayın 5inde aldığına göre aynı saatte yatar diye düşünüyorum

Bildiğim şey ben vakıflar genel müdürlüğünden muhtaç maaşı aldım 6 yıl boyunca il il farklıydı ama şuanda 2022 maaşı alıyorum herkesin maaşı aynı anda yatıyor iyiki muhtaç maaşından kurtuldum günü saati belli değildi

Örnek vericeksek geçen ay 1:30 da yattiysa diğer illlerdede ayni saatemi yattı diğer arkadaşlar bilgi verirse aydinlaniriz

Üst Alt