Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43-2 Uyum Bozukluğu ile askerlik durumu..?

Abi merhaba rahatsız ediyorum kusura bakma askerde hava değişimi almanın gün sınırı var mı acaba @OğuzHan112

@gh98, Uzun dönem askerlik yapan kişilerin 45 gün hava değişimi izni hakkı olur. Fakat ciddi bir hastalık durumu söz konusu olursa bu izin günü 90'a kadar çıkabilir.
İzinde olduğunuz günler şafak sayınızdan düşmeye devam eder.

@gh98, tabiki her şeyin bir sınırı var..direkt 6 ayda verilebiliyor 30-30+30=90 günde verilebiliyor..21 21 şeklinde de verilebiliyor.

@OğuzHan112 abi F43.2 tanısı koyulup ilaç tedavisi verilip 30 gün hava değişimi verilip 2. Sevkte muaf olan oldu mu hiç denk geldi mi sana ?

abı acemı bırlıgınde gıttım 10 gun sıhı ızın verdı 2 gıdısımde 21 gun hava degısımı verdı uyum bozuklu dedı sonuc ne olur sence

Elverişli değildir yazmışlarsa..haftaya Heyete girince Elverişli değildir raporu nu alırsın..

Özelden soru sormazsanız sevinirim.🙋

@Kaankyaa_,

Elverişli değildir raporunu aldıysan MSB onaylar.

Ön muayene de elverişli değildir denilmişse heyette elverişli değildir raporu verilir.

@Kaankyaa_,

@OğuzHan112 abe doktora sevk ettiler acemiyken bi sihi izin vermişlerdi sonra hava değişimi bitane verdiler şimdide bidaha hava değişimi verdiler 15 gün sonuç ne olur sence?

Abi bu heyetten onaylandığında e devlete düşüyor muş önce ne yazıp görebiliyoruz ? Edevletten

Niye acele ediyorsunuz anlamadım,düşer acele etmeyin...1 hafta 15 gün 1 ay,belki daha fazla değişebilir.. biraz sabırlı olun.

@Kaankyaa_,

Üst Alt