Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Film Önerileri

Past Lives....ay belki ilk izlediğinizde amannn desenizde beni çok etkilemişti....

İmdb listesinde ki filmlerin çoğu efsane filimler.. Beğendiğin türden filmlere bakabilirsiniz..

Bir Russell Crowe filmi Sleeping Dogs..Gerilim gizem tarzında ters köşe bir film.Ben beğenmiştim 👍🏻

Kelebek etkisi...eski bir film ama harikadir...

Hayata dair bence çok ders barındıran bir yerli yapım "Gemide"
Ama Erkan Can hep ve her şeye rağmen bir tebessüm bırakıyor insanda.
Suç ve ceza temalı bir film.

sonraları aynı benzer konseptte "Sarmalık" adında bir film daha çekildi.

Greenland: Son sığınak.. gerilim türünde bir film felaket senaryolarını sevenler kesinlikle heyecanla izleyebilirler.. dünyanın yüzde yetmiş beşlik bir kısmı düşen bir göktaşı ile yok olmaya mahkumdur ve geri kalan seçilmiş şanslı azınlığın kuzey kutbundaki grönlanddaki son sığınağa gitmesi gerekmektedir ama hasta ve engelli olanlar zaten liste dışıdır vs vs vs...başrolde Gerard Butler ile sürükleyici bir mücadele..

Nejat İşler 3 yeni filmini izleyici ile buluşturdu.
Hayranlarının çokluğu malumunuz.
Meraklı Adamın 10 Günü
İyi Adamın 10 Günü
Kötü Adamın 10 Günü

Stonehearst asylum (Eliza Graves)

Front of the class- Sınıfın Önünde. Türkçe dublajı yok ama altyazılı olarak bulunabilir.
Brad Cohen'in, Tourette Sendromu teşhisi konulan ve öğretmen olmak için tüm zorluklara meydan okuyan genç bir adamın gerçek hikayesinden uyarlanmıştır.

Üst Alt