Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumdaki bütün arkadaşlara teşekkürler?

Konular
54
Reaksiyonlar
125
Bu forum çok yararlı onun sayesinde remisyon sağladım.Bu forum sayesinde yapılan bilgilendirmelerde emeği geçen arkadaşlara minnettarım.Ne kadar psikolojim bozuk olsa da asla pes etmedim ilaçlarımı içtim.Bu forum bana çok yarar sağladı.

@Psikoterapi, Senin adına çok sevindim İnşaAllah devamlı olur.

Böyle tedaviden başarı sağlayan kişilerin özellikle forumun katkısının faydası oldu diye yazdıklarında çok mutlu oluyorum.

İnşaAllah benim oğlumda bir gün remisyona girerde bende böyle şeyler yazarım.

@kara duman,

İnsalah oglunuzun durumu düzelir.Ben 3 sene önce hangi ilacı içsem bir türlü remisyon saglamiyordum.Ama sonrasında invega yazıldı ve hezeyanlarim kesildi.Doktorum bu ilaç sende kaygı yapsada içeceksin dedi zaman geçer dedi.Hani bazen kaygı oluyorda fazla kafama takmıyorum.antidepresan kullandığım için..

Abizol adlı ilacı bıraktım.tabi doz azaltarak ve şuan huzurluyum.
Sabahları;akineton,serex,lustral, İnvega)
Akşam;Olaxinn kulaniyorum.simdilik iyiyim umarım devam eder.

Son düzenleme:
@Psikoterapi, Esasında kullandığımız ilaçlar içinde (ozaprin, solian, abizol, invega, lithuril, cedrina).
İşitsel halisinasyonları tamamen kesen ilaç invega oldu 4 ay boyunca (6 mg).

Ama depresif belirtiler için 25 mg olarak kullandığı selectra 50 mg çıkarınca keşke yapılmasaydı.
Daha önce benzer şeyler yapmıştı ve bunu doktora söylediğimde bu dozda yapmaz demişti ama sonra tedaviyi berbat olunca özür dilemişti ben ısrar ettim diye
Sıfırlanan sesler şiddetli bir şekilde geri geldi kesmek için invega dozu 9 ve 12 mg yükseltilince kuvvetli bir kaygı, kararsızlık gelişti.
ilaç mecburen değiştirildi ve daha öncede kullanılan ozaprine geçilip yanına lithuril ve cedrina eklendi
Yeterli başarı elde edilemeyince İnvega tedaviye tekrar eklendi şu an yeni başlandığı için sonuç bekliyoruz teşhiste Şizoafektif bozukluk olarak değişti.
İnvega güzel ilaç ama bu kaygı, anksiyete yapma olayı sıkıntı ama sanırım bu 9/12 mg oluyor.

İnşaAllah tekrar sesleri sıfırlarız.
Bu tedavi çok sabır isteyen bir süreç sabırla tekrar tekrar farklı tedavi çözümleri denemek lazım ne yazık ki deneme yanılma yönteminden başka yolda yok çünkü her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor.

ALLAH HERKESE ŞİFA VE SABIR VERSİN AMİN.

@Psikoterapi, Esasında kullandığımız ilaçlar içinde (ozaprin, solian, abizol, invega, lithuril, cedrina).
İşitsel halisinasyonları tamamen kesen ilaç invega oldu 4 ay boyunca (6 mg).

Ama depresif belirtiler için 25 mg olarak kullandığı selectra 50 mg çıkarınca keşke yapılmasaydı.
Daha önce benzer şeyler yapmıştı ve bunu doktora söylediğimde bu dozda yapmaz demişti ama sonra tedaviyi berbat olunca özür dilemişti ben ısrar ettim diye
Sıfırlanan sesler şiddetli bir şekilde geri geldi kesmek için invega dozu 9 ve 12 mg yükseltilince kuvvetli bir kaygı, kararsızlık gelişti.
ilaç mecburen değiştirildi ve daha öncede kullanılan ozaprine geçilip yanına lithuril ve cedrina eklendi
Yeterli başarı elde edilemeyince İnvega tedaviye tekrar eklendi şu an yeni başlandığı için sonuç bekliyoruz teşhiste Şizoafektif bozukluk olarak değişti.
İnvega güzel ilaç ama bu kaygı, anksiyete yapma olayı sıkıntı ama sanırım bu 9/12 mg oluyor.

İnşaAllah tekrar sesleri sıfırlarız.
Bu tedavi çok sabır isteyen bir süreç sabırla tekrar tekrar farklı tedavi çözümleri denemek lazım ne yazık ki deneme yanılma yönteminden başka yolda yok çünkü her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor.

ALLAH HERKESE ŞİFA VE SABIR VERSİN AMİN.
İnvega yi tek başına almıyorum ben;sabah /seroquel,selectra,akineton,invega kullanıyorum.
Akşam ise sadece olaxinn içiyorum.Gunduz akineton icitigim için seroquel 100 mg bende uyku yapmıyor.yapsa bile kahve içiyorum uykum düzene giriyor.Evet 3 ve 6 mg lik dozlarda invega kaygı yapmaz.Ama kesinlikle tek başına kullandirmayin invega yi...

İnvega yi tek başına almıyorum ben;sabah /seroquel,selectra,akineton,invega kullanıyorum.
Akşam ise sadece olaxinn içiyorum.Gunduz akineton icitigim için seroquel 100 mg bende uyku yapmıyor.yapsa bile kahve içiyorum uykum düzene giriyor.Evet 3 ve 6 mg lik dozlarda invega kaygı yapmaz.Ama kesinlikle tek başına kullandirmayin invega yi...
Benim bildiğim selectra antidepresan ve depresyona iyi geliyor sizin oglunuza ters etki yapmış hayret ben okb için
içiyorum selectra yi gayet iyi geliyor.

Benim bildiğim selectra antidepresan ve depresyona iyi geliyor sizin oglunuza ters etki yapmış hayret ben okb için
içiyorum selectra yi gayet iyi geliyor.
İnvega diğer ilaçlarla birlikte kullanıldığında iyidir.Ben bir zamanlar tek başına kullanmıştım bende anksiyete yapmıştı invega ama doktor um diğer ilaçlarla kombine edildiğinde ve düşük dozlarda kaygı yapmaz dedi zaten günde 6 mg kullanıyordum.Hezayanlarimi kesiyordu ilaç...

Son düzenleme:
Allah'a şükürler olsun referans hezeyanim vardı.Şuan duzeldim.Bir de büyüklük sanrilari vardı.Ben mehdiyim ve kendini diğer insanlardan üstün görme vardi.

@Psikoterapi,
İnvegayı tek başına almıyor zaten.
Ozaprin 10 mg
İnvega 6 mg
Lithuril 900 mg
Cedrina 50 mg
Antidepresanların pisikoz etkilerini artırma gibi bir riski var ne yazık ki ve bu bizim başımıza geldi.

Bizim en büyük sıkıntımız işitsel halisinasyonlar hezayanlar ilk başlarda vardı şimdi yok az bir şey alınganlık var.

Doktorun söylediği normalde halisinasyonlar daha kolay kesilir hezayanları tedavi zordur sizde tam tersi oluyor demişti

@Psikoterapi,
İnvegayı tek başına almıyor zaten.
Ozaprin 10 mg
İnvega 6 mg
Lithuril 900 mg
Cedrina 50 mg
Antidepresanların pisikoz etkilerini artırma gibi bir riski var ne yazık ki ve bu bizim başımıza geldi.

Bizim en büyük sıkıntımız işitsel halisinasyonlar hezayanlar ilk başlarda vardı şimdi yok az bir şey alınganlık var.

Doktorun söylediği normalde halisinasyonlar daha kolay kesilir hezayanları tedavi zordur sizde tam tersi oluyor demişti
Oğlunuzun İlaç kombinasonu benimkime benzer ama ben lithuril yerine selectra kullanıyorum.Oglunuz cedrina 50 mg ne zaman iciyor.sabah mi akşam mi?

@Psikoterapi, cedrinayı akşam içiyor normalde 300 mg içiyordu cedrinayı ama aşırı uyku yaptığı için zorla düşürttürdük doktora.
Antidepresan bize yaramadığı için o ihtiyacı başka ilaçlarla çözmeye çalışıyor doktor.

Üst Alt