Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün sözü✍️✍️

"Sen beni kötü, kendini iyi gördükce ne bana kötülük ulaşır,ne sana iyilik ulaşır"🤷

Asla kimseye borç verme,Alacağının dilencisi olursun.

Asla aşırı iyimser,hoş görülü, affedici olma,iyi niyetini kullanırlar.

Asla kendini bir başkasıyla kıyaslama,kendine saygını kaybedersin.

Asla kimseye vaz geçilmez olduğunu hissettime,aldatılırsın,ederi neyse değerini ver gitsin.

Ederinden fazla değer,soytarıyı kral eder,unutma..

Cevap veriyorum zamanla her şey geçer diyen akıllılara; geçen tek şey zamandır anlayan, anlatsın anlamayanlara.
Cemal Süreya

İnsanın kendini fethetmesi, zaferlerin en büyüğüdür. -Platon

"Bir kişinin üzüntünüze nasıl tepki verdiği, hayatınızda ne kadar süre kalacağı hakkında çok şey söyler."

Ne demek mandalinalar, portakalların çocuğu değil!

Her çayırda gözü olan öküzü asla adam edemezsin.

Dış görüntün nasıl olursa olsun,içindeki iyi niyet seni dünyanın en güzel insanı yapar.

Hiç kırdım mı acaba diye düşünen yok.. herkes kırıldığının peşinde.
Çocuktan tebessümü,kediden huzuru,köpekten dostluğu öğrendim..insanı anlamak haddimi aştı.

Sahip olduğun yarayı başkasına şikayet etme!yara sahibinden başkasına acı vermez.

Herkes kalbinin renginde yaşar hayatı ve herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafındakilere.Farid Farjad

Çocuğunuzu kimsenin yanında terbiye etmeyin,kimsenin terbiye etmesine izin vermeyin..Aşağılamayın eleştirmeyin.zira siz unutursunuz ama onlar unutmaz..

Huyum ters değil...sadece doğrularım işinize gelmiyor🤷🤷

İyilik benim kendime olan inancım..yoksa ben de biliyorum kimsenin buna değmeyecini...

Sen, sevdiğin birinin sesini unutmak ne demek bilir misin?

"Bir insanın değeri, sahip olduklarıyla değil, kaybettiklerinde gösterdiği direncin gücüyle ölçülür." -Haruki Murakami

Bazen insanları anladığını sanırsın, sonra sandığını anlarsın…

İnsanlara inanmanın çağı geçti.

Bir güzele, güzelliğini hatırlatmak isterdim
aynalardan evvel...

Sırtından vurana kızma,ona güvenip arkanı dönen sensin..arkandan konuşana da darılma,onu insan yerine koyan yine sensin..

Başkalarını ağlatarak gülemezsin, başkalarının felaketi üzerine saadet bina edemezsin, yıkılır.
Güldüreceksin ki gülesin.. karıncanın hatırını sormayandan Süleyman olmaz..

Aşk acısı mı çekiyorsun?
Terk mi edildin!?
Sorgulamadan,
Sorgusuz sualsiz...

Üst Alt