Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Başarılar Beşiktaşım. 🤍🖤🦅⚽😇 Geçiş oyununa ve ani kontra ataklara çok dikkat edin, orta sahada pres yapın ve hızlı top çevirin. Duran topları çok dikkatli kullanın, çok hata yapıyorlar. Nusret ve zafer Allah'ın izniyle sizindir. 🥰🤗

Eve yeni girmiş olabilirim çok da yorulmuş olabilirim ama yine yine başardım gurur duyuyorum kendimle.🌸🌸

Aferin lan, ikinci yarıdaki gibi oynayacaksınız lan. 😁😘🤍🖤🦅⚽️ Beşiktaşım oley. 😇 İlhan seni doğuran ne içirdi lan, ben de istiyorum. 😁😁😁🙈
Beşiktaş JK:4- Marsilya:1
Avrupa Ligi Grup 1. Maçı.

Cuma mesajıyla cennetten arsa parsellerken,
Pazartesi kul hakkina kaldığı yerden devam edenlerin samimiyetine sığınıyoruz.
Mesajin hayırlısı değil,
İnsanın hayırlısı lazım,
Selametle😊
Hayırlı cumalar...

Tam olarak da söylemek istediklerimi dile getirmişsin, cuma zaten mübarek sözüm ona Cumanız mübarek olsun mesajıyla cuma mübarek olmaz o zaten mübarek.

Vay be! Jean Christophe Grange'ın Kurtlar İmparatorluğu kitabında yüz değişikliği ameliyatı var. Aynı ameliyat Kurtlar Vadisi'nde de var. İkisi de 2003. Biri diğerini kopyaladı. Domuz gibi de yalan söylüyorlar. Madem Osman Sınav tehdit edildi size verdi. Aynı kişiler sizi niye tehdit etmedi! Elinizi kolunuzu sallayarak 42 bölüm çekip ilk etabı bitirdiniz. Pusu'da da 300'den fazla bölüm çektiniz. Yemezler yani, siz ne olduğunu biliyorsunuz.

Sen istedin kabul ettin şimdi benden tek başıma senin hakkını aramamı bekliyorsun. Ben hakkımı ararken nerdeydin? ✍️

Okumalar bitsin de başlayayım artık, 2.5 saattir kurgu kurmaya devam ediyorum. 😁🙈📚🖊🤲👏💪

Üst Alt