Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Kök hücreye evet" buluşması 03.10.2010 günü Ankara'da

Konular
12
Reaksiyonlar
1
Tüm türkiye engelliler için ankara' da" kök hücre'ye evet"" buluşması için dostlarımaza açık davet gönderiyorum..
Bu buluşma için tarihi tüm dostlarımız birlikte karar verelim...ekim ayının 3.cü günü pazara gelmektedir.UYGUN GÖRÜLÜRSE..
Buluşmaya;
ATAM'ızı anıtkabirde ziyaret edip,mozeleye çelenk koyarak başlayıp arkasından,ankara mızın en nadide gezilecek ,eğlenilecek,yemek ve çay için biz engellilerin rahat hareket edebileceği düz ferah yer olan "gençlik parkında "" zaman geçirmeyi eglenmeyi,birlikte olmayı vede
en önemlisi ;
yerel ve genel yazılı ve görsel basından da destek alarak bu ""kök hücre"" için sesimizi duyurmayı sizlere teklif ediyorum..
Sayğılarımla,

Sen yeterki yer ve zaman belirle her zaman yanındayız

abi kabul ederseniz aranıza bende katılmak istiyorum
nerde ve ne zaman biz engelliler adına bir organizasyon olursa emin olun bende seve seve imkanlarım el verdikçe katılmaya çalışacağım inşallah

can dostlarım biz birlikte olursak bir bütün oluruz..
bütün olmak için el el birlikte yelken açalım ki amaçımıza ulaşalım...

kararı birlikte verelim..ben tek başıma hiç birşeye ulaşamam..çünkü tekerlekli sandalye kullanan omirilik felçlisi biriyim..yardıma muhtaçım..
bana yardım gerek..yardımcı olunursa bunu birlikte yapabiliriz..yoksa ben bu işi tek başına başaramam...yürüyen ayak lazım bana öncelikle...
yardım taleplerinizi bekliyorum..
sayğılarımla,

Ankara da bulunan dostlarım bu buluşmanın başarıla bilmesi için sizler misafir değil birebir bu işin ucundan tutup bu işi sırtlayan ev sahibleri olacaksınız ki,bu buluşma amacına ulaşsın..
benim ki kişisel bir fikir olarak sizlere sunmuş olduğum bir tekliftir..ben tek başına bu işi başaramam..yürüyemediğim için yerleri,mekanları gezemem göremem ,sizlere tek başıma faydalı olamam..
yürüyen ayak lazım bu işlerin başarılmasında.uzaktan telefonla yapılan görüşmeler sonuçta bazı sorunların doğmasına sebeb olur.belkide huzur kaçırıcı üzücü ,baş ağrıtıcı olaylara gebe kalına bilir.sevinelim derken ,üzülürsek bu buluşma ,buluşmalıktan çıkar.
yardımsız olmaz..olunacaksa ben bu işte sizlerle birlikteyim..
sayğılarımla,

Sonuçta bu organizasyon günü birlik ve Ankarada yaşayanlar için olacak sanırım değilmi yanlış anlamadım

Bu buluşma bir günlük olacak .fakat tüm engelli dostlar davete icap edebilir..şehir dışı dostlar da destek olacaklar ve fiilen gelip katılacaklardır..tüm türkiye davetlidir.
Tabiki buluşmaya katılımcı sayısına bağlı olarak karar verilecektir..

Anladım.başka bir sitede de gördüm aynı başlıkla ortak yapılan bişeymi

Zübüş birlikten kuvvet doğar .ilkesi her zaman bizim düstürümüz olacaktır...kişisel değil toplumsal hareket etmek biz engellilerin yararınadır...
Ben yok,biz var...

Nurullah abi çok güzel düşünmüşsünüz. Bu anlamlı buluşmada bir aksilik olmazsa bende aranızda olmak istiyorum.

içeriği çay çorba gezme ağırlıklı değil de,bir basın açıklaması şeklinde gerekli yerlere gereken sesimizi duyurmak için yaparsak daha mantıklı olur bence.anıtkabiri ziyaret edip gençlik parkında çay içmeye gitmeyelim derim,gençlik parkına gidelim ama amacımız çay içmek olmasın arkadaşlar.zira uzun yoldan gelecek arkadaşlar olabilir,mesela ben afyondan gelmeyi düşünüyorum.yorucu olmadan amacımıza uygun öz ve sade bir organizasyon daha iyi olur bence.
kusura bakmayın fikrimi belirttim ama!!!

Facebook'ta Kök Hücre çalışmalarına destek olabileceğiniz sayfalar. Birlikten kuvvet doğar...

Ankaralı üye arkadaşlarımla birlikte olarak, sorunlarımızı ve destek anlayışlarımızla birlikte olmak memnuniyet verici olacaktır. Umarım aksilik çıkmaz, o günde yapacağımız bir mutlak bir işimiz olmaz.

Ben tam olarak anlamadım olayı... Tüm dünyada ve ülkemizde kök hücre çalışmaları zaten yapılmaktadır... Ama henüz birçok hastalık için deney aşamasındadır... Yani ne için toplanılıyor neye evet deniliyor?

ütopya 1.faz kök hücre işlemi yapıldı.sonuç için devamı gerekiyor.bunada sağlık bakanlığı izin vermiyor..şu aşamada 2.faz izin verilsin diye evet için birlikte hareket edelim diye çaba sarvetmeye çalışıyoruz..hepsi bu..

Hımm anladım... Çok karışık bir durum ama... Eğer başlangıca izin veriliyorsa devamına da izin verilmeli tabiki... İyi ama neden izin vermiyorlar? Sebep gösteriyolarmı?

Birde asıl değinmek istediğim konu kök hücre tedavisinin halen deney aşamasında olduğudur... Yurt dışına gidip kök hücre tedavisi gören bir sürü insan okuduk ama henüz iyileşen olmadı sanırım...

Bakın şuanda bile başka bir başlıkta Almanya'daki kök hücre tedavisinden sonuç alamayanların yazıları var...

evet yanındayız yer ve tarih kesinleşsin yeterki ama gençlik parkını pek bize uygun olacağını sanmıyorum ama genede siz bilirsiniz....

03 ekim 2010 günü ""KÖK HÜCREYE EVET"" BULUŞMASI ANKARA'DA

‎03-ekim 2010 günü ""kök hücreye evet "" buluşmasını bir araya gelecek dostlarla birlikte ankara da el birliği ile yapacağız...
Bu buluşma gönül veren gelen dostlarla yapılacaktır..
Yer zemin olmadan parkta çimler arasında peynir ekmeğimizi paylaşarak yapacaz..
Benim gibi tekerlekli sandalyedeki engellidende anca bukadar olur .tek başına olunca..

Anıtkabirde atamızın huzurda başlaycaktır.
Başlama saat 9.30
bitiş saati 18.oo

KÖK HÜCREYE EVET BULUŞMASI
ETKİNLİĞİN GEZİ PROĞRAMI................
SAAT:8.00-8.30 ARASI ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER İÇİN AŞTİ DE BULUŞMA. KEÇİÖREN BELEDİYESİ NİN BİZLER İÇİN TAHSİS ETMİŞ OLDUĞU TEKERLEKLİ SANDALYELİ ASANSÖRLÜ TRANSFER ARACI İLE ,
SAAT 09.00-09.30 ARASI ANITKABİRDE OLUNACAKTIR.
12.00-14.00 ARASI YEMEK
14.00-18 ARASI KECİÖREN BELEDİYESİ TESİLERİNDE ÇAY MOLASI VE ARDINDAN TEKNİK BİR SORUN OLMAZ İSE TELEFERİK GEZİSİ..
OLARAK BİR PROĞRAM ÖNGÖRÜLMEKTEDİR..
BU OLUŞUM İÇİN ÇABALARINI ESİRGEMEYEN VE KEÇİÖREN BELEDİYESİ İLE GÖRÜŞEN SAYIN EDİP BALKAN ARKADAŞIMA ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ..
NOT: CUMA AKŞAMI SAAT 18.30 'a kadar KATILACAK DOSTLARIN İSİMLERİNİ YAZDIRMALARI GEREKMEKTEDİR..
İSİM LİSTESİ; KEÇİÖREN BELEDİYESİ İLĞİLİ BİRİMLERİNE BİLĞİ VERİLECEKTİR...
CEP TLF: 0 532 4025909-----0542 4373737- DİYALİZCİ- OSMAN ÖZDEMİR

orda olamayacağım ama gönlüm sizinle İNŞAALLAH sesimizi herkes duyar...

Inşaalah...benim ki...karınca misali bir damla suyu götürmek..faydası olur mu bilinmez ama..gelimden gelen bu...karıncanın dediği gibi...

Işallah böyle güzel amaçlı bir organizasyonda bende sizlerle birlikteyim.!

PROGRAMIN kök hücreye evet kısmı ile ilgili neler yapılacak?bir basın açıklaması yada basın olacak mı orda????

Bu anlamlı buluşmada bulunmaktan çok mutlu oldum. Buluşmaya baştan katılamasamda, onlarla olmak çok güzeldi. Umarım kök hücre için yapılan bu kadar emek gerçekten yararlı olur. Bu organizasyona emeği geçen Urfa Eyvan Sofrası'na, Halil İbrahim Sofrası'na, Keçiören Belediyesi'ne, arkadaşlarımız Nurullah abimiz, Edip Balkan ve diyalizci'ye ve ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

3 Ekim 2010 Ankara buluşması sonrası görüşler

3 Ekim 2010 gunu Ankarada organize ettiğimiz guzel gunumuzde basta onderlıgımızı yapan NURULLAH BAYTEKİN Babamıza yanında destegını esırgemeyen OSMAN ÖZDEMİR’e Ankarada her turlu ıhtıyacımızı karsılayan (Ulaşım ,Konaklama,Kahvaltı,Çay servisleri,ve muhtesem Teleferik gezisi) Keçiören Belediyediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Sayın TEKİN BAŞER e ,Öğle Yemeğimizde bize sponsor olup maddi desteği esirgemeyen Temiz Oto tamir ve bakım servisi Temiz Oto Servisi sahibi Sayın TUĞRUL TEMİZ e Yemegımızde her turlu ındırımı mukemmel servisi ve kalıtesıyle Urfa Eyvan Sofrası UrfaEyvanSofrası | Ankara sahibi FİKRET ÖZLEK ve MEHMET ÖZLEK e Sitemiz moderatörleri Füsun ablamız(PRENSES) Erci kardeşimiz(Mac72) ve Yeliz (aLaimisema) ya Huzurunuzda katılımcımız olan yaklasık 60 arkadasımız ve katılamayıp yuregı bızımle carpan tum ozurlu arkadaslarımız adına duyarlılıkları ve özürlü dostluklarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

herkeze çok çok tşk ederiz engelli dostları olan firmalarımazada ayrı ayrı tşk ederiz İyiki varsınız

Üst Alt