Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Kök hücreye evet" buluşması 03.10.2010 günü Ankara'da

Resımlerı ayrıca yayınlayacagım .Yada elınde resım olan arkadaslarımdan rıca edıyorum yayınlasınlar.Aanmelden | Facebook buradanda gorulebılır.

Yapılan organizasyona katılmadım ama Edip BALKAN beyin yaptığı organizasyonlar her zaman güzeldir. Gelmesekte yüreğimiz hep sizinleydi.

Bu güzel buluşmaya katıldığım için çok mutluyum. Daha önce internette tanıdığım sevdiğim arkadaşlarımla tanışmak çok güzeldi. Harika bir gün geçirdim. Bu organizasyona emeği geçen bizlerden yardımını esirgemeyen Urfa Eyvan Sofrası'na, Halil İbrahim Sofrası'na, Keçiören Belediyesi'ne, arkadaşlarımız Nurullah abimiz, Edip Balkan ve diyalizci'ye ve ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

son anda aldığım izinle günü birlik katıldığım bu organizasyonda kök kücreye evet demekten ve tanıdığım dostlarla biraraya gelmekten ve yeni dostlar edinmekten çok mutluyum.çok güzel bir gündü.soğuk havada dost muhabetiyle gülen gözlerle ısınmak herşeye değdi.Bu organizasyonda emeği geçen bizlerden yardımını esirgemeyen Urfa Eyvan Sofrası'na, Halil İbrahim Sofrası'na, Keçiören Belediyesi'ne, arkadaşlarımız Nurullah abimiz, Edip Balkan ve osman arkadaşımıza ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Resimlerin bir kısmını diğer siteden takip ettim ve ne kadar güzel bir ortam olduğunu gördüm :)
Dilerim bu tür organizasyonlarda bulunmak ilerde banada nasip olur :eek: Yelizinde söylediği gibi burdan sohbet ve arkadaşlığını benimsediğin kişilerle yüzyüze sohbetin tadı başka oluyor :)
Bende Ankaradayken yüzyüze görüşüp tanışma fırsatım olan biçok arkadaşım olmuştu ve o günün tadı hala damağımda :eek:

Artık yazamıyorum sadece o anların güzelliğini yaşıyorum sonra resimlere bakıp anılarda yolculuk yapıyorum.Çok güzel bir haftasonuydu sevgili Semanın dediği gibi dostlarla göz göze gelip,içten bir sarılmanın beraber geçirilen su gibi akıp giden zamanın ve ayrılırken yaşanan burukluğun hiç birinin tarifi ve tekrarı yok:(
3 Ekim kök hücre organizasyonun son bölümüne yetiştik ama öncesininde muhteşem geçtiğini organizasyonun başından sonuna kadar yer alma şansındaki rakadaşlardan öğrendik.Nurullah abim,Edip Balkan'a emeklerinden dolayı çok teşekkürler bizde harika,gerilim dolu bol actionlu bir teleferik yolculuğu yapıp sonrasında hep birlikte çay içme keyfini yaşadık.Sevgili Sema,Alemisa seni tanımak büyük mutluluktu ne kadar güzel bir enerjin var öyle bizede bıraktın gittin:)lovem yine sevgi doluydu tıpkı ismi gibi ve hep güleryüzlü ve hiç susmadı yineeeee;)prensesle tanışma mutluluğunuda yaşadım organizasyonun sonuna yetişmenin dezavantajıyla çok sohbet etme imkanı yakalayamadık ama inşallah geniş vakitte bunu telafi edeceğiz:)dodo21hours(siteden de hiç tanımıyordum ama çok sevdim(k) kendisini iyiki geldin sevgili dodo seni tanımakta beni çok mutlu etti,zıpzıppppppp daha önce tanışmıştık zaten o da çok iyi bir arkadaşımız sevgili mac72(bizimle çok uğraştı :mad:ama yinede seviyoruz kendilerini o bizim biricik mod dostlarımızdan kendisine ve ailesine bize gösterdikleri misafirperverlik ve haftasonuda bizi hiç yalnız bırakmadıkları için ayrıca çok teşekürler.Sevgili kankimmmmm yine atomik enerjisiyle haftasonunda bizede enerji veren evinde ise tüm marifetlerini bizim için cömertce sergileyen ve yine birlikte güzel bir haftasonu yaşamamıza neden olan tatlı sürprizlerden birinde suç ortaklığı yapması nedeniyle jür özel ödülünü hak ediyor:cool:Yine 3 Ekim organizasyonu nedeniyle Ankaraya gelen bu yaz organizasyonlarda yollarımızın kesiştiği sevgili arkadaşlarımada ayaklarına sağlık diyorum kısada olsa onlarıda görmek güzeldi.:)

Yorum yazan herkeze teşekkür ederım ancak konuyu buraya tasıyan sevgılı arkadasım ben bılmıyormuydum sence bu konuyu buraya yazmayı? farkındamısın bılmıyorum ama kök hücre bulusması yazmadım dırek organızasyonumuz yazdım neden ınsanlara bu kadar saygısızlık yapıyorsunuz? Biz engelli ıcın ugrasırken geyık yapılan konular bu konunun ustune cıkması sızın ıcın dahamı degerlı bıze verdıgınız onemı ve engellı ıcın yapılana destek olacagınıza kostek oldugunuzu tekrar anladım saolun.

2 Gün hiç uyuma gunlerce organızasyon yapmak ıcın kostur bıze emek veren engellıyı seven kucak acan ınsanlara teşekkur etmek ıcın ufacık bır yer ac sonra bır koseye ataçlansın onemsız bır not kagıdı gıbı yok ya ne siniri değermi dimi?

bende katılmak ısterdım ama kuşadasında geldım ve ankaraya gelmme zor olacaktı ama yanınızdayım sonuna kadar haklıyız kök hücre umuttur

guncel

Hala muhattap bulamadım

Yorum yazan herkeze teşekkür ederım ancak konuyu buraya tasıyan sevgılı arkadasım ben bılmıyormuydum sence bu konuyu buraya yazmayı? farkındamısın bılmıyorum ama kök hücre bulusması yazmadım dırek organızasyonumuz yazdım neden ınsanlara bu kadar saygısızlık yapıyorsunuz? Biz engelli ıcın ugrasırken geyık yapılan konular bu konunun ustune cıkması sızın ıcın dahamı degerlı bıze verdıgınız onemı ve engellı ıcın yapılana destek olacagınıza kostek oldugunuzu tekrar anladım saolun.

3 Ekim 2010 gunu Ankarada organize ettiğimiz guzel gunumuzde basta onderlıgımızı yapan NURULLAH BAYTEKİN Babamıza yanında destegını esırgemeyen OSMAN ÖZDEMİR’e Ankarada her turlu ıhtıyacımızı karsılayan (Ulaşım ,Konaklama,Kahvaltı,Çay servisleri,ve muhtesem Teleferik gezisi) Keçiören Belediyediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Sayın TEKİN BAŞER e ,Öğle Yemeğimizde bize sponsor olup maddi desteği esirgemeyen Temiz Oto tamir ve bakım servisi Temiz Oto Servisi sahibi Sayın TUĞRUL TEMİZ e Yemegımızde her turlu ındırımı mukemmel servisi ve kalıtesıyle Urfa Eyvan Sofrası UrfaEyvanSofrası | Ankara sahibi FİKRET ÖZLEK ve MEHMET ÖZLEK e Sitemiz moderatörleri Füsun ablamız(PRENSES) Erci kardeşimiz(Mac72) ve Yeliz (aLaimisema) ya Huzurunuzda katılımcımız olan yaklasık 60 arkadasımız ve katılamayıp yuregı bızımle carpan tum ozurlu arkadaslarımız adına duyarlılıkları ve özürlü dostluklarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
? neden

merkep değeri ile alınır satılır..benim ve senin ederin yoksa paçavraların yeri çöplüktür..bizide çöplüğe atmışlar..değersiz EDİP gardaşım..
senin ederin bu..daha uğraş ma da peceteye dön me...
bir dahada yazma.........???????????!!!!!!!!!!!!!!nokta.....
ben buraya yazmıyom ..baksana..

Çok güzel bi buluşmaydı emeği geçen herkese Teşekkürler..Konukseverliği için ayrıca Nurullah abiye ve Edip kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum..

ercihan sende mı ordaydın bız tanıştıkmı? :)))
edip abı ben kıme ne için kızıyon anlayamadım haala:))

Evet ordaydım teleferik ve sohbet bölümünde ama tanışmadık sanırım..

hımm hatırlayamıyorum :(
son dakka gelınce böyle oldu

Merhaba arkadaşlar öncelikle bize buluşmada önderlik yapan bizim için böylesine güzel bir organizasyon düzenleyen Nurullah Babama sonsuz teşekür ederim.Herşey tek kelimeyle harikaydı.Bu organizasyonda bize destek veren Osman Özdemir, Keçiören Belediyediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Sayın TEKİN BAŞER, konaklama ulaşım kahvaltı ve ayrıca buluşmamıza farklı bir renk veren teleferik gezisi için Keçiören belediyesine, orda bizi güzel ve çok kaliteli bir menü ile karşılayan Urfa Eyvan Sofrası sahibi FİKRET ÖZLEK ve MEHMET ÖZLEK e ayrıca bize sponsorluk yapan Temiz Oto tamir ve bakım servisi sahibi Sayın TUĞRUL TEMİZ e ve buluşmada bizi yanlız bırakmayan çok değerli arkadaşlarıma sonsuz çok ama çok teşekkür ederim.Güzel bir amaç için toplandık ve tek yürek olduk. Çok güzel amacı belli ve çok kaliteli bir buluşmaydı. Emeği Geçen Herkese Sonsuz Saygılar ve Çok Teşekürler...

fotoğraf çenke arkadaşlar site albümüne koysalar herkez görürdü

Üst Alt