Resımlerı ayrıca yayınlayacagım .Yada elınde resım olan arkadaslarımdan rıca edıyorum yayınlasınlar.Aanmelden | Facebook buradanda gorulebılır.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Yorum yazan herkeze teşekkür ederım ancak konuyu buraya tasıyan sevgılı arkadasım ben bılmıyormuydum sence bu konuyu buraya yazmayı? farkındamısın bılmıyorum ama kök hücre bulusması yazmadım dırek organızasyonumuz yazdım neden ınsanlara bu kadar saygısızlık yapıyorsunuz? Biz engelli ıcın ugrasırken geyık yapılan konular bu konunun ustune cıkması sızın ıcın dahamı degerlı bıze verdıgınız onemı ve engellı ıcın yapılana destek olacagınıza kostek oldugunuzu tekrar anladım saolun.
? neden3 Ekim 2010 gunu Ankarada organize ettiğimiz guzel gunumuzde basta onderlıgımızı yapan NURULLAH BAYTEKİN Babamıza yanında destegını esırgemeyen OSMAN ÖZDEMİRe Ankarada her turlu ıhtıyacımızı karsılayan (Ulaşım ,Konaklama,Kahvaltı,Çay servisleri,ve muhtesem Teleferik gezisi) Keçiören Belediyediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Sayın TEKİN BAŞER e ,Öğle Yemeğimizde bize sponsor olup maddi desteği esirgemeyen Temiz Oto tamir ve bakım servisi Temiz Oto Servisi sahibi Sayın TUĞRUL TEMİZ e Yemegımızde her turlu ındırımı mukemmel servisi ve kalıtesıyle Urfa Eyvan Sofrası UrfaEyvanSofrası | Ankara sahibi FİKRET ÖZLEK ve MEHMET ÖZLEK e Sitemiz moderatörleri Füsun ablamız(PRENSES) Erci kardeşimiz(Mac72) ve Yeliz (aLaimisema) ya Huzurunuzda katılımcımız olan yaklasık 60 arkadasımız ve katılamayıp yuregı bızımle carpan tum ozurlu arkadaslarımız adına duyarlılıkları ve özürlü dostluklarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.