Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lokal anestezi ile ameliyat olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

hey gidi gunler heeey:eek:teee 2011de actigim baslik:)

hic korkmayin rizanur bende el parmagimda baya buyukce kist aldiricakta korkumdan kivrim kivrim gunlerce uyuyamadigimdan acmistim bu basligi:( oysa 10larca kere genel anesteziyyle baya buyuk ameliyatlar olmus lokal anesteziyi hic bilmiyordum

Merhaba, kasık bölgemdeki sorun sebebiyle ameliyat olmam gerekiyor. Spinal anestezi yöntemini düşünüyorum fakat bende ileri derecede skolyoz var bu tür anestezi için sorun teşkil eder mi? Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

Hocam bende bel fıtığından ameliyat olacak. Doktorum yarı uyuturmalı lokal yapacak ama arkadaşlarım beni çok korkuttu iğne acılı ve büyükmüş hocam birde sizden duymak isterim.

iyi uyuşursa sıkıntı yok

uyuşmadan başlamazlar zaten

bende 3 tane ben alındı. bir tanesinin ameliyatı yara açıldığı için ikinci kez yapıldı. Lokal uyuşturuluyor ama her şeyi hissediyorsun. Ben de de hastahane ve kan korkusu var. Bir titredim ama öyle böyle değil. Çok şükür benler iyi huylu çıktı.

Üst Alt