Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maçlarda engelli indirimi

Golge123456

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar futbol maçlarıni engelliler indirimli izleyebiliyor mu

kulüplerin kendi insiyatifinde.Taraftarı olman lazım. Netten gördüğüm kadarıyla Bjk yüzde 50 sınır koymuş mesela. evrak yolladıktan sonra pasolige işliyorlar sanırım.

Biletlerin çıkacağı zamanı takip etmek gerekiyor. Kim önce başvurursa onları alıyorlar sanırım. Kontejan da boşluk var sorunsuz alınır. Ör: H içi maçlarına herkes gitmez mesela. Gs ve bejk maçlarına çok gittim. Fener için başvurdum çıkmadı. Kendi takımının passoligine öncelik veriyorlar diye duydum ne kadar doğru bilinmez. Takım tutmadığım için logosuz passolig çıkarmıştım.

Uzun zamandır gitmedim. Passolig zorunluluğu kalkacak deniliyordu kalkmadı ise passolig sayfasına git talimatları oku ona göre alırsınız passolig kartını foto engelli kimlik kartı, raporu vs isteniyordu tarayıp gönderin. Ptt ile dağıtıma çıkıp teslim ediliyordu. Dediğim gibi artık pek ilgilenmiyorum maçlarla.

En son gittiğim maç GS'nin şampiyonlar ligi maçıydı. GS - PSG maçı maç tam 0-0 bitecekken psg nin golü ile 1-0 yenilmişti gs. Psg'nin golünü de İCARDİ atmıştı hatta herkes küfrediyordu o zamanlar şimdi ibre tersine döndü. :) O günden sonra gitmedim. Girişi ayrı çıkış ayrı eziyet.

Üst Alt