Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ömer Sayar Hastanesi'nin çocuk felci tedavisinden yarar görür müyüm?

Söyleyen kişinin ne kastettiğini bilmiyorum. Doğrusu Bakırköy'de bir hastane önerdiğini düşündüm ilk okuduğumda. Ayrıca burada Bakırköy'e giden bir çok arkadaşımız var. Ben bunu hakaret kabul etmem. "Psikolojin iyi değil" demek istemiş olabilir. Bence bu yukarıdaki sözü işitmemi gerektirecek bir şey değil. Bu kadar ince elesem, bu sitede 100 kişi ancak kalır... Görmeyin geçin üzerinize alındıysanız...

Ben üstüme alınmadım cevap verme gereği de duymadım kendisine..Ama ısrarla tekrar tekrar lora uğraşıp durma Bakırköye git kurtul dedi.
1. ihtar verseydiniz aynı cümleyi tekrarlayıp duramazdı.

Hangi hastaneden bahsediyorsunuz sorusuna da cevap vermedi amacı hakaret olduğu için.

Başka bir Üye için ağza alınmayacak Laflar yada aşağılayıcı Cümleler kullanan, yada her türlü Forumun huzurunu kaçırmak isteyen Kullanıcılar hakkında derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayi ikinci defa yaptığında derhal Forumumuzdan uzaklaştırılır.

LORA

İki defa yazdığını şimdi siz yazınca fark ettim. Bu konuda haklısınız. Özür dilerim.

Rica ederim @@OturanBoğa. Anlayışınız için de teşekkür ederim. Özür dileyebilmek erdemliliktir ama sizin özür dilemenize gerek yoktu Çünkü özür dileyecek bir şey yapmadınız. Ben sadece size sitem ettim...

İyi ki varsınız......

Sayın OturanBoğa bu site sayesinde Ömer Sayar Hastanesinde iyileşemeyeceğimi öğreniyorum. Almanya'nın engelli eleman alacağını öğreniyorum. Kendim gibi kişilerle konuşabiliyorum. Bu site bana çok şey kazandırıyor. Tekrar teşekkür ederim.

Bülent Bey kardeşim sanırım bir mesajımı buradan kaldırmışsınız. Mesajımda son derece medeni bir şekilde bir sual sordum arkadaşımıza ve “neden devamlı olarak Bakırköy’e git demektesiniz, hangi hastanedir bu tavsiye ettiğiniz hastane ve ne gibi bir işlem yapıyor?” dedim. Ve mesaj kaldırılmış siteden. Neden acaba? Mesajımın neresinde bir arıza buldunuz da kaldırdınız? Bileyim ki bir daha benzer bir eşeklik yapmayayım.
İkincisi; yukarıdaki silinen mesajımı yazarken ben de arkadaşımızın Bakırköy Ruh Ve Sinir hastalıkları hastanesini kastetmiş olduğunu açıkçası düşünmedim. Bülent Bey ile aynı görüşteyim. Arkadaşımız belki hakikaten Bakırköy’de Fizik hastanesi veya Sadi Konuk gibi başka bir hastane önermiş de olabilir, niyetini bilemeyiz. Hüsnü zan sui zandan her zaman daha iyidir. Arkadaşımızın bu konuda iki satır bir şeyler karalayarak cevap vermesi ve meseleyi aydınlatması iyi olur diye düşünüyorum.
Selametle.

alifatih1958

Mesajı silmedim (bkz). O ifadeyi sildim çünkü yukarıdaki yazışmalar dahil konuyu saptıran ve kırıcı olan tüm içeriği de sileceğim LORA'dan onay bekliyorum. Seninkisi de o bağlamda olduğu için sildim. Yoksa içerikte tabii ki hiç bir sorun yok. :)

alifatih1958 iyileşmemle ilgili bir hastaneden bahsetmiyor. Eğer niyeti düzgün olsaydı Hastane ismi de söylerdi. Alay ediyor bu kadar açık...

Oyy OturanBoğa oyyy Benim yazdığımı da silmiş olabilir misin diye bakayım dedim de, neyse ki bu konuya dahil olmamışım ;)

LORA
Çocuk felci sinirsel bir hastalık olduğundan maalesef sinirleri onaracak bir teknoloji şu anda yok. O yüzden fizik tedavilerle veya pilates gibi sporlar ile kasları çalıştırmak önemli.

Üşenmedim ve Bakırköy'deki tüm hastaneleri taradım. Felç konusunda uzmanlaşmış bir hastane yok, haklısınız.

Üst Alt