Onayı vergi dairesinden almiyorsun ki tse den alıp noterde isletiyorsun
Șöyle düşünün arkadaşlar 2.el araç alıyorum tertibatlı i projeyi trafik yönetmeliğine göre tse karar veriyor tertibatin sağlam sürücü için uygun diyor sen gidiyorsun ruhsatına isletiyorsun vergi dairesi işin içindemi? hayır bunu söylemeye yetkisi yok herkes kullanıyor. Buraya kadar her şey tamam 0 araçta işe senden ötv yi almam ancak sen sadece sen kullanacaksın diyor vergi dairesi, iyide sen ötv muafiyeti kötü niyetlilerin kullanmamasi için ise, de ki eș çocuk kullanır de hatta engelli araç içindeyse kimin kullandığının bile önemi olmamalı de kötü niyete mahal verme oldu bitti gitti. ne demek abi engelli den başkası kullanamaz... Teknik hiç bir donanım ve yeterlilige sahip olmayan maliye bakanlığınin akıl almaz bir kararı neticesinde Tahmin ediyorum ki kan bağı gibi ifadeler ruhsatta yer aldığı takdirde trafik hiçbir zaman aracı bağlamaz maddi manevi kazalarda bile mesuliyet içine girmez suçu yoksa, ama atıyorum perte çıktı araç, vergi dairesi rapora bakarmi bakarsa ne karar verir bunu bilemem