Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Mavi yumurtanın esprisi neymiş?
kendi yapmadan yengesinin tenceresini asirmis oscarilk defa yapilan karniyarik oylemi olurmus@Oscar gayet başarılı görünüyor, bravo...Mavi yumurtanın esprisi neymiş?
Oscar gayet başarılı görünüyor, bravo...Mavi yumurtanın esprisi neymiş?
Fiyatının 2 kat fazla olması...
kendi yapmadan yengesinin tenceresini asirmis oscarilk defa yapilan karniyarik oylemi olurmus
mavi yumurta yemeside reklam kokuyo.arkadasimiz hep aristokrat havasi basiyo para cok cunku onda.
3 orta boy patetes soy
2 yumurta
Un 1 2 kaşık
Karabiber vs
Patezlero robottan geçir yada rendele ,ün yumurta baharat tuz ekle. Karıştır
Karısımi sıvı yağ da kkizart.
Türk peyniri yani beyaz peynirle ye
Yengemle miras yüzünden papaz oldum ve konuşmuyoruz. İftira atma kendi ellerimle yaptım. Önce ğ patlıcan ve biberleri kizarttim sonra başka tava ile soğan, sivribiber, sarımsak, acı biber salçası, kıyma, maydanoz ve baharatlarla harmanlayıp pişirdim. Kaşık ile hazırlamış olduğum kıymayığ patlıcanların içine doldurdum. Çok zaman alıyor ve bulaşık çıktı. Neyse ben yemeklerime sevgi katiyorum.ğ¤
kalp damar diye mavi yumurtayi reklam yap, sonrada yagli kizartmaya yumul
ben kizartma yapmadan izgaraya koyar, kabuklarini soyup kavurdugum ici doldurur kapagini kapatarak kisik ateste hafif pisiririm.
kizartma eve girmez bizim, zararli yagi yakmak.
Yengemle miras yüzünden papaz oldum ve konuşmuyoruz. İftira atma kendi ellerimle yaptım. Önce ğ patlıcan ve biberleri kizarttim sonra başka tava ile soğan, sivribiber, sarımsak, acı biber salçası, kıyma, maydanoz ve baharatlarla harmanlayıp pişirdim. Kaşık ile hazırlamış olduğum kıymayığ patlıcanların içine doldurdum. Çok zaman alıyor ve bulaşık çıktı. Neyse ben yemeklerime sevgi katiyorum.ğ¤
kalp damar diye mavi yumurtayi reklam yap, sonrada yagli kizartmaya yumul
ben kizartma yapmadan izgaraya koyar, kabuklarini soyup kavurdugum ici doldurur kapagini kapatarak kisik ateste hafif pisiririm.
kizartma eve girmez bizim, zararli yagi yakmak.
Senin tarifin közde patlıcan. Patlıcan salatası yapıyorsun.
Mavi ve yeşil yumurtanın ticaretini yapacağım.
Zeytin ağacından yapılmış ahşap kaşık ve çatal gibi ürünlerin ticaretini yapacağım.
Reklam yapmazsam nasıl ticaret yapacağım.
Tabikide menemen ben bu işe gelemem
Çılbır diye bir şey duydun mu Oscar
Türk lirası tost olmuş.ğ
Acı filiz ile yumurta yapıp, çoban dikeni göbeğinden salata ğ¥ yedim. Yemek konusunda takıntım var. Mecbur kalmazsam asla restoranlarda yemem. Diğer takıntım gürültü yapan ve yüksek ses ile konuşanlar. Son takıntım temizlik...
Bu üç takıntı beni insanlardan soğutuyor.
Afiyet olsun
hunkar begendi adina
2 kasik unu tereyaginda kavuruyorum
kavanozla buzdolabina kaldirdigim koz patlicandan koyup biraz daha kavuruyorum
2 bardak sutu karistirarak koyuyorum
1 bardak kadar kaser rendesi biraz karabiber tuz az daha kavuruyorum
oldu begendi
buzlukta kofteyide teflonda ceviriyorum ustune
bazen kusbasi etle yapiyorum
tabi kusbasi et her zaman olmayinca koftede idare ediyor
Oscar soğuk mezelerle aran sanırm acı ve ekşiler favorim iyi peki ana yemekler ile nasıl mesela bize keşkek yapsan
Keşkek daha çok düğün ve asker gönderme zamanı yapılıyor.
Ben hiç yapmadım ama yedim.
Nohut ve kuru fasulye kış yemeğidir. Yazın en güzeli soğuk meze yemek.
Fırını kullanmayı bilmiyorum.
Pratik börek *
kabak spagetti
3 tane kabagi ince ince boydan boya kestim
sonrada spgetti gibi birdaha kestim incece
teflona 3 kasik zeytinyagi koyup kizdirinca spagettileri koyup kavirdum
biraz yumusayinca salcasini, tuzunu, karabiberini, nanesini koyup kavurdum
cok osuma gidiyor kabak spagetti, cokca yaparim
kabak spagetti
Bayat ekmekleri yada öğün evde üşendiysen
Ekmek dilimleri lazım beyaz olursa daha iyi olur . 3 yumurta yoğurt biraz tuz. Karışımını ekmek dilimlerine yedirin .sonra kızmış yağda kizartin
Bu kepekli ekmek oyuzden sinmedi
aaa bunu hic bilmiyordum,hic gormedimSpagetti kabağı diye bir kabak var biliyor musun? Biraz kavunu andırıyor. İçini sıyırdığında aynı spagetti gibi kabak tel tel ayrılıyor. Yabancıların garnitür olarak senin yaptığına benzer kullandığı bir kabak türü.
Lezzet ve emeğe bir şey diyemem ama sunumu bu kadar kötü olan bir mantı daha görmemiştim. Eline sağlık.
https://www.google.com/search?q=man...XWO-wKHWSRAuUQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1600&bih=775
tadida kotudur bu mantininkalin kalin yorgan gibi manti hamurumu olurmus.Lezzet ve emeğe bir şey diyemem ama sunumu bu kadar kötü olan bir mantı daha görmemiştim. Eline sağlık.
https://www.google.com/search?q=mant%C4%B1&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwipybGOn6zxAhXWO-wKHWSRAuUQ_AUoAXoECAEQciniyor amaAw&biw=1600&bih=775
tadida kotudur bu mantininkalin kalin yorgan gibi manti hamurumu olurmus.
oscar celebi geciniyor ama agiz tadindan bihabermis