Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçlarının cinselliğe etkisi..?

İnsanlsrı cinsiyetsizleştirmeye kimsenin hakkı yoktur. Şöyle düşünün oğlunuz var kadınlık hormonları salgılıyır yada kızınız var erkek gibi ... Onun değil sizin tepkileriniz psikolojiniz nasıl olur? Heleki erkek olupta yada kadın olupta ilaçlardan dolayı cinsiyetsiz olmanın insana verdiği etkiyi görmek lazım.

En önemlisi ömründe o ilaçları içmemiş, o ilaçların etkisini görmemişler lütfen siz konuşmayın, bence sence onca bunca yok. Hasta olan insanlar yada ilaç içen o konulardan müzdarip insanlar fikrini düşüncelerini söylesn.

Şunu merak ediyorum. Kaç tane şizofren hastası yada pskoz vs vs. Adam öldürdiğünü, banka soyduğunu, dolandırıcılık yaptığını , hainlik yaptığını gördünüz. ??? Sağlam diye baktığınız insanlara bakın siz önce her gün cinayetler, tecavüzler, soygunlar, işkenceler , vsvsv bunu yapan insanlar sizce akıl sağlığı yerinde insanlar mj?

yeni nesil ilaçlar gelişiyor ve sorunlarınıza çare olacak merak etmeyin.bundan 100 yıl önce günde 10gr ilaç içiyordu hastalar.35 yaşını gören hasta neredeysr yoktu.şimdi 200 300mg düştü ilaçlar.zamanla düzeltecekler sorunlarınızı merak etmeyin

Son düzenleme:
İlaçlarla uyuşturmaktan başka ne yapıyorlar. Bana bir tane hasta çıksın ben ilaçları içtim bıraktım kurtuldum derdimden desin? İlaç içmek tek başına çare değildir. Çözüm bulsunlar dünyanın parası dönüyor bu sektörde.

bu da kanser gibi şeker hastalığı gibi
çaresi yok
er ya da geç öleceğiz bu hastalıkla birlikte

Üst Alt