Merhabalar ben 39 yaşında birden koşma tetimi kaybettim.sağ bacağım tonlarca agır hissediyor kaldırım adım atamıyordum.bir kaç ay sonrada dengesizlik sağ elde kordinasyon bozukluğu ,konuşma bozukluğu ve titreme .mr,brg ,omurilikten alınan sıvılar gen tahlileri,fransaya özel lab.giden tahliler vs.herşey temiz çıkıyor ama görünen has.serabellar ataksi dediler.merdivenleri tutarak inip çıkıyorum sağ elimlede tutamıyorum çünkü elim de titreme ve kor.bozukluğu olduğu için düşürüyordu.önce ayak,kol ve dil hepsi 3 ay içinde oldu hatta idrarı tutamama wc yetişememe.zeka geriliği vs.10 yıldır spor yaparak yaşıyorum.umutla yaşadım alternatif tıpları denedim hepsi para tuzagı ve umutlarını yok eiyor.hacı hocalara da cok gittim.denize düşen yılana sarılır misali.4 yıl iidebenone kullandım ersin hoca vermişti.şimdi onun yurt içi yapımı idebex veriliyo ama içeriği aynı dediler ben araştırdım pek aynı degil.kullanıyorum has.ilerlemedi en azından.sesli kitap okudum.çok spor yaptım halada yapyorum.eger bir gelişme olursa tıpta paylaşın ne olur.emekliliği düşünen biri vardı olmasın.ben konuşamıyorum diye emekli oldum çok pişmanım.konuşurken karnım(diafram heralde)çok acıyordu,acı çekiyordum.sizinde acıyormu.belirtilerimiz aynı mı merak ediyorum.hacettepede rana hn.,bülen elibol ,en son ersin tan hastasıydım.çok ilaç denendi bende parkinson ,epilepsi vs.herkese acil şifalar.