Saygıdeğer hocam,yazı yazmayacaktım ama,söndür kandilini şiirini okuduktan sonra sizi bir kat daha sevdiğimin farkına vardım.Ne yapayım böyle bir şiirin karşısın da yazmamak için gönlüme söz geçiremedim.Sözümü tutamadım.Kardeşlik.birlik çağrıların beni yeniden mest etti.Bizler birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak vatanımız parça parça olur.Önce VATAN.Vatan olmazsa ,namusun olmaz,dinin olur ibadetin olmaz,hürriyetin olmaz.Vatan için de vatansız oluruz.Allah korusun.Yıllar öncesi Çeçenlerin,Bosna hersek teki,Kırımlıların ,Afganlıların,Azerbaycanlıların,Ahıskalıların,Kazakların veTürkmenlerin kendi yurtların da esir hayatı yaşayıp,zulüm üstüne zulüm görüp inancı gereği yaşatmadıkları, yaşayamadıkları gerçeği vardır.Elhamdülillah şu anda hepside iyi .Onun için şiirin birlik ve beraberliği çağrıştırdığı için,içinde su gibi vatan sevgisi akıttığı için dayanamadım.Bir zamanlar gönlüm den şu parçalar dökülmüştü.DAĞLARDA GEZEN ,GARİB BİR KUŞ GİBİYİM.KENDİ VATANIMDA,ÖKSÜZ GİBİYİM.Sevgiler,selamlar.