Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Strese Bağlı Sık İdrara Çıkma sorunu..?

Bu hastalık cidden çok değişik bende 1 senedir çekiyorum.aslında biraz cozdum normal zamanda biraz tutulabilir ama eğer idrar su seklinde gelirse o zaman buyuk sıkıntı resmen terleten bir bela ayakları sıcak tutmak lazım birde sporla sanirim biraz rahatliyor bu rahatsızlık.

Aslında bu siteye üye olmamın sebebi bu hastalıkla ilgili soru sormaktan ziyade bu hastalığa sahip insanlarla tanışmak çunku bu hastalığı yaşamadan kimse anlayamaz normal bir idrar sıkışması değil bu cünkü bu hastalıgı anlattigimizda herkes basite alıyor geçer düsünme diyor ama cidden süründüren bir hastalık bu yüzden bu hastalıgı çeken kisilerle tanismak konusmak için üye oldum.

öncelikle bunun psikolojik olduğunu aslında çoğu insana olduğunu bil ancak çoğu insan buna zihinsel olarak çok takılmadığı için bu raddeye gelmeden atlatıyorlar bende yaşadım bu sıkıntıyı herneyse bunu daha sonra konuşuruz istersen ben de Ankarada yaşıyorum istersen sana tecrübelerimi anlatabilirim özelde msj at :)

Anonim95 siz nasıl çözdünüz bu sorunu ? Bende de sürekli idrar hissi var hiç geçmiyor 7 yıldır bu durumdayım haftaya ürodinami ye gireceğim Dr ondan sonra konuşacak ... sürekli idrar hissi için genelde psikolojik diyorlar ama ben hala çözmüş değilim

Ben de yaklaşık 1 yıldır bu sorunla cebelleşiyorum. Resmen sürünüyorum diyebilirim. Evde iken rahattım fakat dışarıda çok sıkıntı çekiyordum bu sebeple psikolojik olduğunu başlar başlamaz anladım. İlk etapta çok büyük sıkıntılar çektim, dışarıya çıkmaya korkar oldum ki bi bakıma hala öyleyim. Sürekli genital bölgemi hissediyorum ve sürekli bir tuvalete gitme ihtiyacı var. Sanki her dakika tuvaletim varmış gibi ve bu korkunç bir şey. Bu sorunu atlatanlar lütfen benimle iletişime geçsin, ne yaparsam yapayım beceremedim. Taksam ayrı dert takmasam ayrı dert geçmiyor.

Arkadaşlar sorunu geçen varmı ben 2 yıldır evden çıkamıyorum cok zor

Ben 50mg Selectra kullanıyorum, farklı ilaçlar kullanan kişiler de var fakat o ilaçların adlarını bilmiyorum.

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun alalh rızası için ne yapacağımı bilmiyorum...

bu durumu bende yaşadım hala devam ediyor sürekli olmasa da ara sırada. Benim gibi çok beklemeyin ürolojiye gidin test yaptırın temiz çıkarsa eğer bilin ki psikolojikmen. Psikiyatriye randevu alın bana verdikleri ilaç paxera 10 mgdı. Sizi çok rahatlatacak bu sorunu yaşayanlar için fakat başlaması kolay olduğu gibi bu ilacı bırakmak oldukça zor ben memnunum hala kullanıyorum.

eğer sorunu atlatamayan varsa yazsın zamanında bende çok aradım bilgilendirebilirim

ayhancakir geçmiş olsun nasıl oldunuz

bende çocukluğumdan beri cok sıkıntım oldu tatile gitmeyi bıraktım uzun otobüs yolculukları sıkıntım yüzünden
ayaklarım benimde cok üşür ıslanınca yazın temmeuz ayında terleyince saatlerce ısınmaz
ve içimde hiç bitmeyen gaz var buda idrar torbasına baskı yapıyor sıkıntı yaratıyor
senelerce psikolojik ilaclar içtim ben yararını göremedem prozac gibi
ürolojiye 1 kere gittim bir dahada gidemedim testte tutamam orda bile altıma kacırırım diye
utandım hep cekindim
son zaman sabahları cay su içmiyorum
hep hızlıca yapar cıkardım tuvaletten
bazen sanki yapmamışım sancısıs kalırdı cok yorulurdum
artık eğer çok tuvaletim dolduysa yaptıktan sonra belli süre bekliyorum tekrar gelmeye devam ediyor tamamen cıkıyor rahatlıyorum
tuvalette bekleyinki tam hepsi cıksın
herkese geçmiş olsun

Kardeşim tam olarak sorunun neydi ve nasıl, ne kadar zamanda atlattın

Merhaba. Konu açılalı uzun zaman olmuş fakat bende bu durumdan müzdaribim. Eğer yanıtımı görürseniz size ulaşmam mümkün mü acaba ?

Üst Alt