Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefon galerisindeki resimleri bilgisayara nasıl aktarabilirim?

Golge123456

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
3
merhaba telefon galerisindekı resımleri bilgisayara nasıl aktarabılırım?

USB ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
Bilgisayarım klasöründen telefonunuza tıklayın.
Klasör içindeki resimlerim yada DCIM klasörüne girin.
İstediğiiniz resimleri kopyalayıp yapıştırarak aktarabilirsiniz.

USB cihazın yoksa en basitinden;
Fotoğraflarını ve videolarını Microsoft OneDrive ile Google hesabını eşitlemeye başlarsan devamlı oraya yedeklenir, heryerden anında ulaşırsın. Bilgisayardan google play store dan Microsoft OneDrive uygulamasını indirirsen hepsi karşına çıkar. USB takmana gerek kalmaz, gereksiz buluyorum.

Ben Microsoft OneDrive kullanıyorum, Google Drive veya Google Fotoğraflar'da aynı işlevi görüyor sanırım onu da kullanabilirsin hem bilgisayarda hem telefonda.

USB ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
Bilgisayarım klasöründen telefonunuza tıklayın.
Klasör içindeki resimlerim yada DCIM klasörüne girin.
İstediğiiniz resimleri kopyalayıp yapıştırarak aktarabilirsiniz.
BİLİORUM ONU TESEKKUR EDERIM

USB cihazın yoksa en basitinden;
Fotoğraflarını ve videolarını Microsoft OneDrive ile Google hesabını eşitlemeye başlarsan devamlı oraya yedeklenir, heryerden anında ulaşırsın. Bilgisayardan google play store dan Microsoft OneDrive uygulamasını indirirsen hepsi karşına çıkar. USB takmana gerek kalmaz, gereksiz buluyorum.

Ben Microsoft OneDrive kullanıyorum, Google Drive veya Google Fotoğraflar'da aynı işlevi görüyor sanırım onu da kullanabilirsin hem bilgisayarda hem telefonda.
ONUDA DENEDİM

ÇÖZÜMÜ BULDUM HAFIZA KARTI ALACAGIM DOSYALARI ONA YUKLEYECEGIM

Üst Alt