Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bugun gittim karta baktım yok e devlet den baktım gozukmuyor sosyal yardımda gözüküyor ama ptt kurum ödemelerinde ödenecek tutar yok diye bir yazı geliyor nasıl sistem bu ya. İlla şu 200 100 kişilik sıraya sokacaklar İnsanlar kart'dan almak istiyor karttan da izin verin bari. Haksız mıyım @Gülsüm kartal Hanım.
@theboy,
Haklısın @somefun ama bunu yapan PTT parayı kullanıyor yatirmiyolar o yüzden içerden çekin hiç karta yatacak diye beklemeyin derim ben tabii siz bilirsiniz.
@Sarp59,
çıkmadı,ayrıca emekliye de bir iyileştirme çıkmadı,aile destek programındaki destek ramazan önü en azından 2.000 tl olsaydı fena olmazdı nasip kısmet diyelim
bu ay 7'sinden önce parayı nasıl alabiliriz? gelen mesajda aile destek ödemeniz 7 nisan pazar günü sosyal yardım kartınıza yatırılacaktır diyor,cuma öğlene kadar iban'a yatmasını beklerim yatmazsa cuma günü sosyal yardım kartını kontrol etmek lazım,orda yoksa içerden çekmeyi denemek gerekiyor
Gittim ptt ye odeme yapmadı. Ayın 7 dedi. Secim donemi diye, ilk odemeler basladiginda veriyordu. Secim bıttı, prosudur basladı. 30 yıl calıs 10bın maas al, zam yok ama aile destek var, onuda pesınde kosturuolar.
vakıf da ödeme 4 ünde görünüyor ptt de 7 sinde ptt de daha önce almak için hesaba aktarın yazıyor mesajda hesaba aktar yaptım sabah hala hesaba geçmedi önceki aylarda 4-5 saat de hesaba geçmişti
hesabıma aktar'da da aktarılacak ödeme yok diyor e-devlet,sosyal yardım kartına da baktım oraya da yatmamış (sosyal yardım sorgulama'da 4'ünde ptt'de 7'sinde aktarılacağı yazıyor) yarın ptt'nin içinden şansımı denicem bakalım,aylarca iban'a otomatikman yatan destek bu ay aksadı