Evet arkadaşlar sertifika istenmeyecek diye sürekli yazmıştım. Ankara'yı arayıp bilgisini almıştım.
Nitekim kadere bakın bende ilk tercihim olan VHKİ kadrosına yerleştim.
ve Sonuç sertifika istenmiyor.
istenen belgeler:
657 Sayih Devlet Memurlan Kanunu'nun 53 iincii maddesi ve bu maddeye dayamlarak 03110/20 11 tarih ve 28073 sayih Resmi Gazetede yayimlanarak yururluge giren "Oziirliilerin Devlet Mernurluguna Almma Sartlan ile Yapilacak Merkezi Smav ve Kura Usulii Hakkmda Yonetmelik" hiikiimleri dogrultusunda, OSYM Baskanligmca yapilan 2013
OMSS/Kura yerlestirme sonuclanna gore Kurumumuzun tasra teskilati kadrolanna yerlestirilmeleri yapilan adaylann atanmalanna esas teskil etmek iizere;
Basvuru icin gerekli belgelerin Genel Sekreterliginizce asagida belirtilen hususlar dogrultusunda; 18 Mart 2013 - 02 Nisan 2013 tarihleri arasmda teslim almmast gerekmektedir.
1. internet adresimizde yaymlanan 2013-0MSS/Kura Basvuru Formunun (Bilgisayar ortammda, tiikenmez ya da dolma kalemle doldurulmus ve silinti, kazmti olmayan) ash,
2. Yerlestirme Sonuc Belgesinin internet ciktisi,
3. En son ogrenim durumunu gosterir diploma ash, diplomalannm diizenlenmemis olmasi halinde gecici mezuniyet belgesinin ash, egitimini yurt dismda tamamlayanlardan diplomalanmn denkligi Yuksekogretim Kurulu tarafmdan onaylananlann denklik belgesinin ash, (Yerlesen adaylann bu madde cercevesinde teslim edeeekleri belgeler; Genel Sekreterlikleree Birim Amiri tarafmdan tasdik edilerek -tasdikleyenin adi, soyadi, unvam belirtileeektir- asillan iade edileeektir. Noter tasdiki yaptiranlann evraklan da kabul edileeektir. )
4. "Oziirliiluk Olciitii, Siruflandirmasi ve Ozurliilere Verileeek Saglrk Kurulu Raporlan Hakkmda Yonetmelik" hiikiimlerine gore almrrus veya bu Yonetmelikce kabul edilen en az %40 oranmda oziirlu olundugunu gosteren saghk kurulu raporunun ash veya raporun verildigi hastane bashekimligi/yoneticiligi tarafmdan onaylanmis sureti.
5. 2 (iki) Adet Fotograf f-l.S x 6 em Ebadmda),
6. Mal Bildirim Beyannamesi.