Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Merhaba ben geçen ay başvurdum yeni kabul olmuş diye aradılar ziraat bankası hesap numarası ıstedıler bankadan aldım kâğıt gonderdım ama henüz yatırmadılar tekrar bu işlemi yapmam gerekiyor mu

@Özlem05,
Sizinki daha yeni olduğu için hesabınıza hiç yatırılma hesap hareketleri vs haliyle yok, dolayısıyla elde gönderilecek veri yok. siz kanımca allah ömür verirse inş seneye baslarsınız göndermeye... Ama yinede bağlı bulunduğunuz bölge müdürlüğü arayıp bi danışın

arkadaşlar dün szc izliyordum orda sosyal yardımlar kaldırılacak diye bir haber vardı muhtaç aylığıda bir nevi sosyal yardım oluyor dimi bunu yapmalarının nedeni çalışma hayatına milleti yönlendirmekmiş sosyal yardımı kaldırıp o kişilere istihdam sağlayacakmış devlet acaba engelli maaşlarıda kapsıyormu?
dün szc tv de geçti.

İyide bu apaçık kişilerin özel hayatını ihlal etmek. Benim nerede ne kadar harcadığımdan vgm niye ilgileniyor?. Zaten bir gelirim ve aylığım varsa sistemden tespit eder. Ben 120 liraya içtiğim kahvenin hesabını mı vericem vgm ye.

Mesaj gelmesini beklemeyin kimine gelir kimine gelmez. Bu maası alan herkes bunu yapacak. Bana msj gelmedi ben göndermeyim diye birşey yok. Kasım ayı içerisinde diyor son 1ayı alıp göndersen nolur göndermesen nolur. Bu ay haricinde bakacakları geçmiş 11 ay var son 1 aya bakıp karar vereceklerini sanmıyorum :))) bu insan kasım ayını çekmiştemi göndermiş çekmemiştemi göndermiş buna göre karar vereceklerini sanmıyorum :))))

benim şöyle her maaş yatınca ziraat bankasına aktardım benim bulunduğum yerde ziraat atmsi var sadece vakıf katılımın atmsi caddede caddede bana uzak
2 sayfa falan onu gönderecem umarım bişey demezler.

@yaşarrr,
Zıraat atmsinden de çekebilirsin yasar aktarmana gerek yok para kesmiyor ptt halkbankası zıraat bankası vakıfbank vs devlet bankaları olduğu için birbirleri aralarındaki işlemlerde para kesmiyor

@Zahariyus,
ben şubatta başvurduğumda memur vakıf katılıma geçtik sadece ordan alabilirsin dedi bende vakıf katılımdan hesap açtırmıştım ibanı falan yolladım. vakıf katılım daki bankacı vakıflar bizim patronumuz demişti bende sanıyorum sadece vakıf katılımdan alınıyor. bilmiyordum.ya bence her bölge değişiyor. memurların kurallarına göre memurlar kendi kanun üretiyorlar ben 2 kere askıya almıştım bana diyor 3 kez başvuramassın bende ankarayı aradım öyle bişey yok dedi baya uğraştırmışlardı. 3 ya uğraştım sonra bağladılar. yaw kafaları ne eserse zorluk çıkaracaklar.

Vakıf katılıma geçtik sadece ordan alabilirsini sadece vakıf katılım bankasından hesap açabilirsin demek istemiş olabilir bilmiyorum. Banada postanenin atm si yakın kartı sokup pttnin atmsinden çekmişliğim var mesela kesinti ek ücret vs istemeden

Üst Alt