Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ölüm, kişinin sevdiklerinin bir araya toplanması tek fark sevilen kişinin orda
olmuyor.
Abı valla normalde en düşük emekli maaşını da hakkketmeyeceğim, Allah'tan en düşük emekli maaşı benim hakkedeceğimden fazlası oluyor. Yani o yaşta starbaks yerine parka gidilir, bankta oturulur. Çocuklara masraf yoksa, kira yoksa araba yoksa.. imanı olan şükür de eder buna. Bir de en azından gelecek kaygısı yok, gidilecek yer belli artık. Kazasız belasız varmışsam o yaşa, gayet rahat olurum diye düşünüyorum.
[/Qylemi?
İnan yine anlamamışsın, bence sadece keyfine bak, boşverTene ::::::: seni Yeni anladım yeminl
6Sefer Nasip oldu ümre yaptım. Tene
Yalana ortak olma. Bilmediğin konulaara girme yeter.
Ne güzel mışıl mışıl uyuyorsun, insan uyandırmaya kıyamıyor.Dünya malı, yaşadığımız sürece emanet edilmiş, bir bakıma bekçiyiz.
Ne demişler,
Malda yalan mülk te yalan var biraz da sen oyalan.
Uyu, her türlü hastalığın sebebi uykusuz kalmakİnan yine anlamamışsın, bence sadece keyfine bak, boşver
Ne güzel mışıl mışıl uyuyorsun, insan uyandırmaya kıyamıyor.
Gerçekten, ciddiyim 10 numara yorum.Uyu, her türlü hastalığın sebebi uykusuz kalmak
Lütfen kimse üstüne alınmasın, sözüm meclisten dışarı@alifatih1958 Maalesef hem de ne maalesef...
Ya büyükler adalet nedir bilmez ya da küçükler kişi haklarına saygı duymayı bilmez. Zengini, fakiri de yok bu sorunun; herkes kendi çapında yaşıyor neredeyse. Benim de hikayem var ama bahsetmeye bile değmez. Arkamı dönüp gittim, herkesi başbaşa bıraktım. Birbirlerini tanımaları açısından iyi oldu. Benim için de iyi oldu, hem pişman olmadım hem de insanları daha iyi tanıdım. Artık hayat felsefem; kendi ayaklarının üstünde durdun durdun, durmadın kimseden hayır beklemedir. Artık hayata ve insan ilişkilerine daha gerçekçi yaklaşıyorum.
Kanda bulunanan hormonların birr kısmı uyku esnasında salgılanıyor.Gerçekten, ciddiyim 10 numara yorum.
Uyuyanlar hep daha sağlıklı/mutlu/huzurlu..