Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

03.02.2011'de emeklilik başvurusunda bulundum. Maaşım ne zaman bağlanır?

İlker abi yeni bir düzenleme yapılmış dıye duydum yenı bır arkadasımız emeklı oldu bızım sırketten gecen hafta verdı dılekcesını ona artık farketmıyor denmıs arastırmadım bı arastırmanı rıca edıyorum zamansızlıktan bakamadım ben

ilkerbey cevapicınsaol bensubatın 3de bavurdum ama aylıkbaglama tarıhı 1martgozukuyo sımdısubat ayını alamayacazmı

arkadaslar merhaba bgun ssk gıdıp maasımı ogrendım benım dılekce tarıhım 02 03 2011 dı ılk aylıgımı 20 nısanda alıcakmısım ama sskdan aldıgım kagıtta subat ayı masım 646.74 gozukuyor seyyanen zamdan bızyararlanmıyozmu benım pırım gunum 4560 aylık yatansa 897.46 tl dı toplam kazancsa 71 mılyon mat ayı farklı mı olacak verılen maas azmı cokmu bılgısı olan varmı napmam gerek cevap ıcın saolun

650-750 TL aylık doğru gibi geliyor bana.

Seyanen zam 2011'de yeni emekli olanlara yansımıyor olabilir. Bilemedim...

Bundan sonraki zamlardan yararlanırsınız illa ki.

bulent bey saol

bulent bey benım bır sorum olacaktı ben emekı maasımı 20 nısandacekecem ılk maasımı ama sskdan aldıgım bana sskdan daha kagıt gelmedı ama ben sskdan masımı ogrendım pırım gunum 4560 aylık yatansa 897.46 dır genel kazancsa 71 mılyon maaımsa 646 ama soylebırseyvar aldıgımkagıtta subatayı aasıgzukuyor mart ayı e nısan ayıfarklı olurmu cevap ıcın saol

arkadaslar merhaba benım emeklılıgım onaylandı bırayoldu daha bana evragelmedı bu evrak kacgundegelır cevapıcın saolun

bırde bızverılen zamdan yararlanıyormuyuz

En çok bir haftada evrak elinize ulaşır...

sayın bulent bey bugun sskdan ogrendım dosyam emeklılık servısındeymıs daha evrak kayıda gıtmemıs bunlar nıyebeklerler evrak gelmesebıle maas alırmıyız maasgunum 20nısan cevap icın saol

arkadaslar emeklılık maas hesaplama sıtesıne gırıyorum ama bılgılerı gırıyorum ama edevlettekı bılgılerı goruntulemıyorum nasıl oluyo bılen varmı

Yabangülü 2.5 aylık falan birikmiş maaşınızı aldınız yanılmıyorsam 610 lira biraz düşük fakat benim ilk kasım maaşım 658 di kademeli yükseldi gecen ay 700 dü bu ay 830 aldım sizinde birkaç ay sonra yükselir sanırım.

cavusae;
Biraz daha sabredin, Ankara maaşınızı cok iyi hesaplar merak etmeyin, maaş hesaplamasında her ne kadar yatırılan prim miktarına bakılsada,bugüne kadar hastanede yattığınız tetkikler vb. masraflarda dikkate alınıyor.

arkadaslar merhaba benım emeklılıgım baglandı ama elıme herhangı bır evrak gelmedı tam bır ayoldu baglandı 20 nısanda ılk maasımı alıcam herhangıbı sorun olurmu maası alırmıyım yoksa o evrakları beklememmı lazım bılgısıolan varmı

evraka gerek yok kimliğinle e devletten ögrenip sana yakın Ptt paran yatmış olacak hayırlı olsun ama emeklı maasları git gide düşüyor anladıgım kadar size ne kadar baglanmıştı

yep kardes ablandı ama e devlette gozukmuyor sadece baglandıgı vede oranı gozukuyor oranda 60 4560 gunum kazancsa 71 mılyon beklıyoruz bakalım 20nısanı tahmını kacbara olur

arkadaslar merhaba benım bır sorum olacaktı emeklılık baglandı ama edevlette gozukmuyor ssk mudurlugunden soylenmıyor gunun gelınce maası cekerken ogrenırsın dıyorlar unkapanından maası ogrenebılır mıyız bılgısı olan varmı cevap ıcın saolun

nisan 11 itibaren e devlette gözükür

arkadaslar merhaba benım bır sorum olacaktı
beım e devlet emeklılıgım onaylanmıs gozukuyor ama ssk ya gıdıp sordum dosyamın ımzada oldugu soylendı
aradan bır ay gectı bana evrak gemedı
bugun sskyı aradım hala ımzada dedıler memur 20 nısanda maasını alabılırsın dedı e devlette maas da gozukmuyor

bılgısı olan vrmı cevap ıcın saol

Dedikleri gibi, 20'sinden sonra maaşınızı alırsınız...

arkadaslar merhaba be nım bır soeum olacaktı benım evraklarım geldı ama ben evraktan bısey anlamadım maas 646 tl dıyor bırde 1056.36 dıyor evragın ensonundada 20 4 2011 alacagın toplam maas 1056.36 artı 42.25 dıyor ayrıca bu bırıkmısle son aylık la bankaya yatacagı denıyor ben masımı anlayamadım anlayan varmı

arkadaş en sondakı senin birikmiş alıcan mayıs ayında 646 alıcan

Açıkcası bende maaşımın ne olduğunu anlamış değildir. Bana gelen evrakta farklı, e devlette ki rakam farklıydı. Ama E devlette ne yazıyorsa o parayı alacaksınız. Birikmiş paranızda hiç bir değişiklik olmuyor. Ben bu ay ki paramı alınca gerçek maaşımın ne olduğunu öğreneceğim. Sizde artık bir dahaki maaşı alınca netlik kazanacak

evet arkadaşlar ilk gelen birikmiş maaş da anlaşılmıyor gerçek maaş 2. veya 3 . ayda belli oluyor...

arkadaslar 20nısanda ılk maasımı ceıcem e devlet de maasımı goremyorum gorebıldıgım sadece odeme bılgılerımde 69.6 gozukuyoranlamadım maas bumuya

arkadaslar bugun edevlette maasımıgordum baglananmaas 683.78 ekodeme 69.6 gozukuyor bence azdıyorum endusuk emeklı olan 712 almıcakmı bu normalmı b en unkapanına gıdıcem ssknın yerı degıstımı hala aynıyerındemı degıstıyse yenı yerını bılen varmı cvap ıcın saolun

İstanbulda SGK hala unkapanında 1 hafta önce babam bir iş için gitmişti.

bende forumda emekli maaşlarına baktığımda hayatı boyunca asgari ücretten yatıranların geçen sene bile 700den aşağıya almadığı gözüküyo nasıl bi sistemdir anlamadım..bence itiraz edin

cuma günü doğum borçlanması yaptım e devletten baktığımda hala gözükmüyo kaç günde sisteme geçer

683.78 + e kodeme 69.6 = 752 TL bana normal geldi. Ama evet, isterseniz yeniden hesaplanmasını talep edebilirsiniz...

sayın bulent bey saolasın cevap ıcın benım anlamadıgım 3760 la 40 mılyon kazanc olan hep askerı ucret odeyen bırkısı 750 uzerı alıyor ekodemesız benısem 4560 gun 71mılyon kazancla 683 tl alıyorum ısmı bu bırde ben emeklılık ıslemlerımı pendık sskyaptım burası oylebıyerkı adamına gore ısyapıyorlar memurlara hıc laf soylenmıyor bızımgıbı ınsanlara adamyerıne koymuyorlar dılekcemıbıle almaya tenezur etmedıler zorla aldılar hep bahane uretdıler bende dılekceyı kadıkoy ssk mudurlugu aracılıyla yaptım almak zorundakaldılar belkı oyuzden yapmıslardır ben bu konuyla ılgılı sgk genelmudurlugune dılekceyazdım ayrıca ınternet uzerınden e devletden cumhurbaskanlıgına basbakanlıga sıkayet etdım ben buısın pesını bırakmıcam sanırsam pendık sgk kadar nalet yeryoktur sanırım

Benim maaş belli oldu sanırım 630+25 ek ücret toplam 655 maaş alacakmışım e devlette şimdiki maaşım böyle görünüyor.

Üst Alt