Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1.6 cc'yi geçmeyecek araba tavsiyesi istiyorum..?

Ben Corolla 1.4 D4D MMT kullanıyorum. Şükürler olsun sorun yaşamadım. Aracım dizel. Kış olduğu için tüm dizellerde olduğu gibi bende çok yakıyorum. 6.5 Litre ortalama şehir içi. Yazın çok düşeceğini düşünüyorum. Araç bana bayağı atak geldi. Yokuşlarda (ağır yani 1370 kg olduğu için) güçten düştüğü anda F1 mandalından bir vites küçülttüğün zaman araç iyi güç üreterek attırıyor. Yukarıda okuduğum kadarıyla mutımod şanzumanda sorun yaşandığı söyleniyor. Ben aracımı alalı 2 ay kadar oldu sorunum yok çok şükür. İnşaallah sorunla da karşılaşmam.
Aracı Ankara Toyandan aldım. Full (elegant) modelini aldım. 2012 model. Aracın etiket fiyatı 62100 TL idi. Ama 60000 TL civarında normal vatandaşa veriyorlardı. Biraz daha pazarlık yapılsa belki 59000 TL'ye kadar düşürülebilir onu da bilemem. Ama ben aracı 41000 TL'ye aldım. Hediye olarak kapı bantları ve park sensörü hediye edildi.
Benim anlatacağım bu kadar....

SİYAHPELERİNLİADAM;
bende senin gibi düşünüyorum..yani fransız ve italyan sa 2 kere düşünüyorum :).dediğin gibi araç fiyatları çok cazip geliyor, son kararım gidip alıcam diyorum her seferinde kapıdan dönüyorum.içimdeki ses alma citroen pejo reno atma paranı sokağa diyor :)
bu arada SKODA octavia modeline taktım 1.6 dizel DSG sanzuman 100km. 5.6 yakıyor.araç full gerçekten.VW güvencesinde zaten..

Chevrolet Aveo Hactbach yada Chevrolet Cruze 1.6 dizel 6 ileri otomatik 163 ps motor değerlendir derim :) hem japonlardan çok ucuz hemde kullanışlı :)

Gecelerin_Prensi;

Arkadaşım engelli indirimi ile alacağı araç için tavsiye istiyor arkadaş, üstelik kocaman 1600 cc yi geçmeyen diye belirtmiş başlıkta... tavsiye ettiğin aracın birinin dizel otomatiği yok diğerini teknik olarak ÖTV indirimli alınamayacağından haberin yok, yada tavsiye ettiğin aracın özelliklerinden haberin yok... araçla ilgili yaptığın "ucuz, kullanışlı" tavsiyelerine nasıl güvenelim...

Yoldan geçene "x" marka nasıl diye sorsan bilmiyorum diyen bir allahın kulu çıkmıyor zaten... Herkes biliyor...

HONDA LAZZ otomatik vites kullanıyorum. 2011 de aldım 11 000 km deyim suan ama mükemmel araç. tekerlekli sandalye kullananlar için bagaj hacmi geniş ve sandalye sığabiliyor.

100 km de 6,5 litre yakıyor ( ben biraz hızlı kullandıgım için :) )

geçenlerde 200km/s hız yapmışım okadar hızlı oldugunun farkında bile değildim. sürüş keyfi çok iyi

teknik özellikler için aşağıdaki linke tıklayın.

Honda Teknik Özellikler

herkese tavsiye ederim.

B segmentinde Benzinli otomatikler arasında Honda Jazz gerçekten iyi bir seçim... Lazz versiyonunu henüz denemedim gerçi :)

Sevgili dostum Siyah Pelerinli, Aveonun dizeli yok ama Cruzenin var istersen Chevrolet sitesine gir gör :) haaa unutmadan bende bir chevrolet kullanıcısıyım ve aracımdan çok memnunum..

1.6 motor otomatik dizeli yok.
Otomatik benzinlisi var.
Otomatik dizel 2.0 larda var.
Arkadaşın anlatmak istediği bu.
Anlaması çok zor olmasa gerek.....

Gecelerin_Prensi;

Arkadaşım hangi araçların satıldığından dahi haberin yok...

Dizeli yok dediğin Aveonun 1,3 Litre motor hacimli dizeli var ancak otomatik vites dizeli yok...
Dizelini önerdiğin Cruze modelinin otomatik vitesli dizel modeli var evet ama 2.0 Litre motor hacmi var ve engelli indirimi ile alınamıyor... Dolayısıyla buradaki tavsiye isteyen arkadaşı ilgilendirmiyor

Senin kullandığın chevrolet dışındaki chevrolet modellerinden haberin yok anlaşılan...

Sevgili kardeşim daha dün Balıkesir TINAZ , Chevrolet bayisindeydim ve senin 1.6 sı yok dediğin aracın reklamı camda asılıydı :)

Haaa bişey daha sevgili kardeşim benim facebookda "Chevrolet Kalos Sevenler" diye grubum var ve Chevroletin bütün modellerinin resimleride mevcut :))

Gecelerin_Prensi;

1,6 Dizel Otomatik Cruze modelinin satış fiyatı ve hangi bayide satıldığını, mümkünse bayinin telefonu verebilirsen sevinirim... :)

chevrolet yi hiç araştırmadım gercekten varmı 1.6 dizel 163ps otomatik...yakıtı nasıl acaba ???

Renault Megane veya fluence 1.5 dci edc.tavsiye ederim.Meganı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum.Spor kullanımda 100 km.'de 6-6.5 litre mazot yakıyor, normal kullanışta 4-4.5 litre yakıyor.Yani yakıt tamamen kullanıcıya bağlı :)Yerli montaj olanların altı Avrupa montajına göre daha yüksek, ben özellkle yerli montajı tercih ettim.Araziye gitmem gerekiyor, bu yönden kaya gibi sağlam ve yüksek.EDC sistemde çok seri vites deyişimlerini hissetmiyorsun.

Üst Alt