Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 aylık sigortalı olmak vergi indirimine başvurmak için yeterli midir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dev adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dev adam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boğa 2245 tarım ssk primim var mart 1 itibari ile ssk ya geçtim 30 gün primim var bu prim vergi dairesinden hastaneye sevk almak için yeterlimi.hangi yolu izlemeliyim.cevabınız için teşekkür ederim.......:)

teşekkür ederim size özel mesaj yazmıştım gönderdim cevap geldi sağalun.05.07.1994 ssk girişim.bu durumda vergi indirimi alırsam ne zaman emekli olurum.sağalun.

Bülent bey bugün evrakları yaptım defterdarlıktan hastaneya sevk aldım.hastanede muayene işlemlerinew başlıyacam.gelişmeleri yine yazarım.

vergi indirimi alırsam kaç yıl daha ssk lı olmalıyım.
şu an 2275
ssk giriş 05.07.1994
doğum tarihim 03.04.1976 .

teşekkür ederim.

Alacağınız sakatlık oranı raporuna (daha doğrusu o rapora karşılık verilecek sakatlık indirim derecesine bağlı):

2008_oncesi.PNG

teşekkür ederim bana göre 3760 tan emekli olacam .bide son kaç günün ssk olması gerekiyor.ben tarım ssk dan ssk ya geçtim.

son 7 yılın 3,5 yılı yani 1261 günü ssk lı olmalısınız..

peki ilker bey teşekkür ederim .gelişmelerden sizi haberdar edecem.........

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt