Hiç bi şey yoksa, bu güne dek sorularına verdiğim onlarca cevabın yüzü suyu hürmetine biraz düşünerek yaz emi. Hey allahım ya! Maaşını verdiği memura fırça atıyor sanki!
Bi daha yazarken benim mesajlarımı iki kere dönüp oku e mi kardeşim. Bak, Sosyal Güvenlik Kurumu Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü Sosyal Yardımlar Daire Başkanlığı Yönetmelik Değişikliği ve Uygulamalara Ait Açıklamalar yayınlamış: BURAYA TIKLA VE OKU
Bi daha yazarken benim mesajlarımı iki kere dönüp oku e mi kardeşim. Bak, Sosyal Güvenlik Kurumu Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü Sosyal Yardımlar Daire Başkanlığı Yönetmelik Değişikliği ve Uygulamalara Ait Açıklamalar yayınlamış: BURAYA TIKLA VE OKU
"Yönetmeliğin 2. maddesinin (c) bendi uyarınca özürlü aylığı bağlananlardan, bir takvim yılı içerisinde toplam süre olarak bir ödeme dönemini (90 gün) aşmayan herhangi işte çalışması bulunduğu tespit edilenlerin aylıkları kesilmeyerek ödenmesine devam olunacaktır.
Ancak bir takvim yılı içerisinde söz konusu süre aşılmış ise, süre bitim tarihini (91 inci gün) takip eden dönem başından itibaren aylığı kesilecektir."