Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 haftadır seroclean kulak damlasını kullanıyorum ama kulaklarım daha açılmadı?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
736
Reaksiyonlar
706
1 haftadır seroclean kulak damlasını kullanıyorum ama kulaklarım daha açılmadı?
(BÖYLE KULAKLARIMI TEMİZLETSEM OLURMU)

Doktor 1 hafta kullan demişti. Ve ben 1 hafta kullandım.

Daha fazla kullanmaya gerek varmıdır sizce?

Tamamdır abi cuma günü doktora gideceğimdi.

Sağ kulağımda biraz duymada güçlük çekiyorum. Sol kulağımda sıkıntı yok gibi sanki.

Merhabalar bahsettiginiz durum kulakta gecici isitme Kaybi olarak gorulebiliyor sag kulakta yasadiginiz gucluk icin bir KBB doktoruna basvurmaniz faydali olur. Size saglikli ve mutlu gunler dilerim.

Ama merak etmeyin bence gecicidir ama dogru bilgi yi ancak doktor size soyleyebilir Ben sadece tahminde bulundum.

Kulağınıza döktüğünüzde çatır çatır sesler yapıyorsa temizliyor demektir. Ses gelmiyorsa ya kir yok yada işe yaramıyordur.

@aydünyavaz,

1 hafta kullandıktan sonra dr gidip kulaklarınızı temizletmeniz lazım döktüğünüz ilaç kulaklarınızın kirinini yumuşatır sonra dr aspiratör le temizler

@bilgeadam,
Şuan sağ kulağımla zor duyma sağlıyorum. Bunun nedeni nedir?

Solda sıkıntı yok gibi.
Salı günü yani 1 hafta olunca ilaçı kestimdi.

Yarın temizletmeye gideceğim ama kulaklarımı.

Bugün temizlettirdimdi hiçbir sorun kalmadı sağ kulağımda dahil. Şükürler olsun kulaklarım açıldı.

Ne kadar aralıklarla temizletmek gerekmektedir?

Son düzenleme:
@aydünyavaz,
Eğer kulağınızdan sıvı ve kaşıdığınız zaman kir gelirse kulağınız iltihap yada tıkanmak üzeredir anlarsınız banyo yaparken tıkaç kullanın en azından kulağınıza su kaçmaz iltihap olmasını engellersiniz geçmiş olsun

banada damla verildi. 10 gün sonra gel dedi ama sol kulak damla damlatılınca tıkanıyor ama sağ kulanta tık yok. Ve sağ kulakta halen işitme sorunum devam ediyor.

Kulak kiri kuruduğunda ve kulak zarına baskı yaptığında meydana geliyor.Ben kullanmıştım kuruyan kulak kirini yumuşatmaya yarıyor temizlendikten sonra işitme kaybı geçiyor.

@anonymous,

Verilen damla kulaktaki kirin yumuşaması içindir dr aspiratör le kiri rahat alıp sorunlu kulağınız temizlendikten sonra düzelecektir

@anonymous,

ŞİMDİ ŞÖYLE OLUYOR:
Ben 10 gün kullandım bu ilaçı 2 kulakta.
Kulağımın birisi tam olarak açılmamıştı.

Doktor 2 kulağımıda temizleyince "hemen normale döndü" için rahat olsun bu konuda.

Üst Alt