Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda idari izin var mı?

neoplis

Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
104
Arkadaşlar 10 - 16 Mayıs Engelliler haftasının ilk günü enegelliler idari izinli . Bu sene 10 Mayıs Cumartesi'ye denk geliyor. Ama başı kişiler ilk mesayi günü olan Pazartesi resmi tatil diyorlarlar. Bu konuda kesin bilgi sahibi olan var mı ?

Cumartesi olduğu için tatil yok

Evet cumartesi olunca pazartesi olmaz mı? Mantık olarak o şekilde olur gibi geliyor...

Hayır öyle bir şey olmaz. Sanmıyorum Ben cumartesi günü çalıştım. Gerçek öyle değil maalesef. Çoğu Özel şirket dinlemez. Sağlık el verdiği sürece devam çalışmaya yani ölene kadar 🥱

olsa dahi resmi değildir idaridir yani çalıştığınız kurumun size idare etmelik izin vermek anlamındadır ;) ancak pazartesi tatil olacak diye söz konusu yok ;)

Valla engelli olup da, çalışabiliyor ve kendi geçimimizi sağlayabiliyorsanız. Bu büyük nimet. Boş verin 1 günde tatil olmasın. Ben 23 yıldır tatil yapıyorum hiç güzel değil 🤣 hele ki muhtaç yaşamak.🙁

Üst Alt