günaydın arkadaşlar, kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım lütfen yardım, tip 1 diyabet +hiper tansiyon+nöropati ağrılar+psikoloji ilaç raporlarım var, vergi indiri nedeniyle haseki eğitm ve araştırma hastahanesine başvurdum forumalrdan okuduğum kadarı ile psikoloji ve nöropatiye 1 yıl süreli vergi indirimi veriyolar diye söyleniyordu bende ti1 diyabet +tansiyon+ göz kuruluğu raporlarımı verdim kotrollerimi oldum psikiyatri ile hiç görüşmedim nörolojiye gittim bir şey söylemeden sağlam dedi kaşe bastı yolladı emg sonucu vs istemedi şimdi rapor hastahaneden %37 çıkmış elime gelen henüz bir durum yok ama içerden öğrendim zar zor 10 yıldır özel bir şirkette engelli kadrosunda çalışmaktayım işimi etkilermi engelli kadrosundan çıkıcam çünkü sgk'da gözükecek işkur'da gözükecek ortalık karışacak, şimdi il sağlık müdürlüğüne gitsem başka bir hastahaneye sevk edecek bende psikoloji ve nöropati raporlarımı verince bu oran değişecek sonra iki rapor farklı olduğu için hakem hastahaneye gönderecek ordan çıkacak oran kesin bir bilgi olacak fakat bu süre zarfında iş yerine ne söyleyeceğim ve zaten ordan oraya gitmekle yine bir beş veya altı ay geçecek , yeni rapor için 6 ay beklemek dahamı mantıklı ne yapmam gerek.. teşekkürler